Säljare Nötfor till Falköping

Division/företag:
Sista ansökningsdag:
Plats:

I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi byggt den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag. Nu söker vi en engagerad och driven Nötforsäljare till Falköping som ingår i Division Lantbruks Foderenhet.  Är du redo för din nästa utmaning inom försäljning? Har du ett genuint intresse för att arbeta nära lantbruket?  Då är detta något för dig!  

 

Det här kommer du att göra

Som säljare får du en viktig roll inom foderenheten. Ditt huvudsakliga uppdrag är att ansvara för försäljning av Nötfor i ett eget säljområde med både befintliga kunder och en marknad att bearbeta. En annan central del i arbetet är att utveckla och upprätthålla viktiga kundkontakter för en långsiktig och lönsam relation. Du säljer våra produkter och tjänster på ett lönsamt sätt och identifierar kundernas/lantbrukarnas behov för att generera ökad försäljning. Som säljare ingår du i Nötforteam där vi aktivt arbetar med handlingsplaner, mål och regelbunden uppföljning. Du arbetar självständigt under eget ansvar där du planerar för att effektivt uppnå dina egna, teamets, avdelningens och företagets mål.

Anställningsform: Tillsvidare

Placeringsort: Falköping

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Ett genuint intresse för att arbeta nära lantbruket
  • Någon form av eftergymnasial lantbruksutbildning eller kunskaper genom längre erfarenhet inom området
  • God kunskaper om svensk animalieproduktion

Du är:

  • Öppen, positiv och har förmåga att skapa kontakter
  • Självständig och engagerad
  • Resultatinriktad och med en tävlingsinstinkt som driver dig till att göra bra affärer och åstadkomma resultat


Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

 

Vad vi erbjuder dig

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Som Nötforsäljare kan vi erbjuda dig ett spännande arbete där du blir en viktig del i vårt team. Vi ser också mångfald som en viktig fråga och vill att alla ska känna sig inkluderade.

 

Låter det intressant? 
Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online senast den 22 november 2019. Urval kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Kristin Norén, försäljningschef Nötfor på kristin.noren@lantmannen.com eller 010-556 96 75.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Kontaktuppgifter

Kristin Norén
Tel: +46 10-5569675

Om Lantmännen

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.