Foderhandlare, Norrköping

Division/företag:
Sista ansökningsdag:
Plats:

Är du en fena på affärer och förhandling? Är du också intresserad av att arbeta på Nordens största bioraffinaderi? Vi på Lantmännen Agroetanol söker nu en Foderhandlare till vår anläggning i Norrköping som kan ta vår foderförsäljning till nästa nivå.

Det här kommer du att göra
Som foderhandlare ansvarar du för den löpande försäljningen av de foderprodukter vi producerar. Du säljer en hållbar produkt som skapar mervärde för kunder inom och utanför Sverige genom en god dialog och lyhördhet för förbättringar och förändringar i produktspecifikationerna. Du förväntas bevaka fodermarknaden, analysera och identifiera marknadspotentialer och optimera affären utifrån ett helhetsperspektiv. Du tecknar avtal, genomför kontinuerligt kunduppföljning och hanterar löpande affärsavvikelser. Du är en del av Marknad- och försäljningsavdelningen men samarbetar tätt med övriga avdelningar, så som Logistik och Ekonomi.

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har

  • Tidigare erfarenhet av handel eller försäljning av commodities
  • flerårig erfarenhet av att arbeta med kunder och stora kontrakt 
  • erfarenhet av förhandling och att utforma avtal
  • goda kunskaper i engelska, i så väl tal som skrift

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet från foder- eller livsmedelsbranschen.

Du är

  • en person med mycket god kommunikativ förmåga som trivs bra i sociala sammanhang
  • driven och har en förmåga att tänka nytt
  • innovativ och kreativ för att hitta vägar till framgång
  • analyserande och kan systematiskt studera marknader och affärsmöjligheter

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad vi kan erbjuda dig

Lantmännen Agroetanol är en innovationsdriven organisation som ständigt söker nya lösningar som leder fram till en grönare framtid. Vi är drivna, passionerade och nyfikna. Tillsammans med oss får du möjligheten att påverka och skapa lösningar för ett mer hållbart samhälle. Samt att du kommer inneha alla fördelar som följer med att vara en del av Lantmännens stora jordbrukskooperativ.

Together we reimagine the world of grain.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Så här ansöker du

Sök redan idag då vi tillämpar löpande urval. I denna rekrytering samarbetar vi med Experis AB. Du söker tjänsten på deras hemsida, via denna länk:

https://www.experis.se/swe/lediga-jobb/jobb/304dc6d6-865a-4fc8-ac79-0465ad2f12e2/foderhandlare-rekryteras-till-agroetanol/?search=foderhandlare

Kontaktuppgifter

Om du har några frågor kontakta Rekryteringskonsult Hanna Lindeberg på 011-194358.

 

Fackliga representanter

Desirée Karlsson, Akademikerförbunden         010-5561454

Ralf Eriksson, Ledarna                                   010-5561801

Johan Sjödell, Unionen                                  010-5561476

Om Lantmännen

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se


Lantmännen Agroetanol är Sveriges enda storskaliga bioraffinaderi för produktion av spannmålsbaserad etanol samt en av Sveriges största tillverkare av foderprodukter och koldioxid. Vi har en hög hållbarhetsprofil och är en viktig aktör i omställningen till ett klimatsmart samhälle. Vi är ca 110 medarbetare och omsätter ca 2 miljarder kr.