Fastighetsvärd/Reception, Hindås

Division/företag:
Sista ansökningsdag:
Plats:

Fastighetsvärd/Reception, Hindås

Till vår produktion och kontorsanläggning i Hindås söker vi nu en ny medarbetare att representera vår arbetsplats för interna och externa gäster.

Det här kommer du att göra

Du kommer att utgå ifrån en bemanning av vår receptionsdisk där du kommer ha flera uppgifter. Ta emot besökare och ge säkerhetsinformation, svara på företages telefonnummer och gemensamma mailadress samt beställa och hantera kontorsmaterial och inventarier är centrala uppgifter, receptionen samordnar även den lokala informationen. Utöver receptionsuppgifter kommer du även ansvara för viss fastighetsadministration samt stödja säljavdelningen i specifika uppgifter. Tjänsten ingår i den operativa organisationen i Hindås och du rapporterar till platschef Aspen.

Det här behöver du för att lyckas och trivas

 Du har:

  • Erfarenhet av administration/besöksmottagning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Goda kunskaper i Excel.
  • Erfarenhet av fastighetsrelaterade underhållsfrågor
  • Erfarenhet av supportfunktioner i olika system

Du är:

  • Serviceinriktad och tycker om mötet mellan människor
  • Flexibel och föredrar en föränderlig arbetsdag
  • En person som kan skapa goda relationer
  • Ansvarstagande

Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig
Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Together we reimagine the world of grain!

Du blir en del av Lantmännen Aspen. Tjänsten är på heltid och placerad på vårt huvudkontor i Hindås.

Låter det intressant?
Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online. Sista ansökningsdagen är den 8 december 2019. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss angivna i denna annons. Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktuppgifter

Benny Jensen
Tel: +46 010-556 39 31
Tobias Hermansson
Tel: +46 010-556 31 18

Om Lantmännen

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.

Lantmännen Aspen är en svensk världsledande producent av specialanpassade drivmedel. Varumärket Aspen erbjuder miljöanpassade bränslen för bensindrivna småmotorer inom allt från trädgårds- och skogsarbete, till båtliv och motorsport. Även Agro Oil, en stor leverantör av smörjmedel till proffsmarknaden med varumärket Agrol, ingår i Aspen, samt den franska specialbränsletillverkaren Marline. Aspens huvudkontor i Hindås utanför Göteborg rymmer såväl forskning och utveckling som produktion, distribution, marknadsföring och försäljning. Aspen har cirka 60 anställda och finns representerade i 22 länder. Läs mer på www.aspen.se