Extrapersonal till bageri-produktion i Mantorp

Division/företag:
Sista ansökningsdag:
Plats:

Nu söker vi extrapersonal till vår produktion i Mantorp, några mil från Linköping! Bageriet i Mantorp tillhör Lantmännen Unibake som är Nordeuropas största tillverkare av brödprodukter för både service- och dagligvaruhandeln, med kunder över hela världen. Unibake utvecklar och marknadsför produkter under huvudområdena bröd, fast food, wienerbröd och croissanter. Kända varumärken är bland andra Korvbrödsbagarn, Hatting, Schulstad Bake-Off och Schulstad Royal Danish Pastry.

Bageriarbete
Arbetet innebär tillverkning av frysta degämnen t.ex. wienerbröd och mazariner i ett industribageri. Som bagerioperatör har du en viktig roll i vår process för att de produkter vi levererar till kund ska vara av bästa kvalitet. Vi är en flexibel organisation där du får växla mellan olika arbetsuppgifter i vårt bageri. Det innebär både handarbete och övervakning av maskiner samt paketering.

Vi söker dig som har utbildning inom eller tidigare erfarenhet av industri. Tidigare erfarenhet av arbete inom livsmedelsindustrin är meriterande. Som person är du noggrann och har en förmåga arbeta självständigt. Du som söker bör vara nyfiken, framåt och fingerfärdig. Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga samt att du vill vara med och bidra som en viktig lagspelare i vårt team. 

Arbetet med produktion av livsmedel kräver alltid ett personligt intresse och engagemang för att uppnå hög kvalitet och ett gott utbyte, vilket vi alltid eftersträvar.

Arbetstider
Du arbetar extra vid behov. Arbetstiderna kan variera mellan 2-skift, dagtid och natt.

Lön
Lön och övertidsersättning utbetalas enligt kollektivavtal.

 

Välkommen med din ansökan senast 30/10!

Kontaktuppgifter

Sara Ljungsten
Tel: +46 (0)105563995

Om Lantmännen

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.

Lantmännen Unibake är en av världens ledande bageri-koncerner inom segmentet frysta och färska bakprodukter, med ca 5800 anställda med verksamhet i mer än 20 länder.
Med ett brett sortiment av bröd, fastfood-produkter, danska wienerbröd och croissanter finns ett alternativ för varje måltid och alla situationer. Vår målsättning är att göra bröd till en lönsam affär för våra kunder med hjälp av produkter av hög kvalitet och oöverträffade lösningar – alltid med utgångspunkt i ett hållbart tankesätt och god livsmedelssäkerhet.