Vikarierande Växtförädlingsarbetare

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Brinner du för att ta hand om växter i växthus? Trivs du med att jobba tillsammans med andra? Vill du vara en del av framställningen av nya sorter av lantbruksgrödor? Då har vi ett spännande jobb för dig.

Det här kommer du att göra

Arbeta tillsammans med andra växtförädlingsarbetare och teamledare. Utföra arbetsuppgifter som sådd, korsning, skötsel, skörd och tröskning av korn, havre, höst- och vårvete, raps, vallgräs och -baljväxter. Jobba i både växthus och odlingskammare. Skötsel kan innebära vattning, gödsling, uppbindning, påsisolering och ogräsrensning.

Under högsäsong är du med ute på fält och sår, tröskar och bekämpar ogräs eller letar spillplantor. Du är delaktig i utveckling av nya arbetsmetoder och tekniska lösningar för att effektivisera växtförädlingen. Du är en del av Förädlingsstationens arbete för en bättre arbetsmiljö.

Du rapporterar till Stationschefen och placeringen är i Svalöv.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Gymnasieutbildning eller motsvarande
  • Utbildning och/eller erfarenheter inom de gröna näringarna
  • Intresse för och kunskap om användning av datorer i olika sammanhang
  • B-körkort

Du är:

  • Duktig på att samarbeta med andra, både i teamet och med andra personer och funktioner inom Växtförädlingen
  • Nyfiken och vill lära dig nya saker
  • Noggrann och ordningsam
  • Flexibel och beredd att jobba övertid när så krävs

Vad erbjuder vi dig

Tjänsten är ett föräldravikariat med tillträde mars-maj 2021 och varaktighet preliminärt till juni 2022. Vi vill att du ska utvecklas och växa hos oss. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 7 mars 2021. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Stationschef Johanna Ingelasdotter, johanna.ingelasdotter@lantmannen.com. Vi ser fram emot din ansökan!


Johanna Ingelasdotter