Växtodlingsrådgivare i sommar

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Till Lantmännen söker vi nu dig som studerar och vill jobba på vår växtodlingsrådgivning med placering i Uppsala under sommaren. Här kommer du att arbeta med att stötta upp rådgivningen till både konventionella och ekologiska lantbrukare. Låter det som något för dig? Vi hoppas det!

Det här kommer du att göra

I arbetsuppgifterna ingår exempelvis att utföra mätningar med handburen N-sensor, gårdsbesök med fältbevakning, fältvandringar samt att skriva växtodlingsbrev. Du kommer att ingå i en grupp av 10 rådgivare som bedriver rådgivning i hela Mälardalen, Östergötland, Västergötland och Skåne.

Gruppen arbetar nära tillsammans och du har stora möjligheter att själv påverka planering och innehåll av ditt arbete. Vi söker dig som kan jobba i perioder i maj-juni. För rätt person kan det vara aktuellt att börja redan i april.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • en pågående utbildning, agronom, lantmästare eller motsvarande
  • ett starkt intresse för växtodlingsfrågor
  • med fördel kunskap i det mellansvenska lantbrukets förutsättningar
  • goda kunskaper i tal och skrift på svenska
  • goda kunskaper i officepaketet
  • B-körkort och bil

Du är:

  • nytänkande och kommer gärna med kreativa idéer
  • van vid att arbeta självständigt och ta stort eget ansvar
  • social och trivs i en utåtriktad roll

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vi erbjuder dig

En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Du är placerad i Uppsala och rapporterar till Chef Odlingsrådgivning, Niclas Sjöholm.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 28/2. Urval sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Niclas Sjöholm, Chef Lantmännens Odlingsrådgivning, 010-5561984, niclas.sjoholm@lantmannen.com. Vi ser fram emot din ansökan!