Underhållsledare

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Har du tidigare erfarenhet som chef för underhåll i produktion? Bli en del av Cerealia, där vi tillsammans förenar ett starkt affärsfokus med ett brinnande intresse för människor i syfte att uppnå vår vision; att bli Nordens ledande livsmedelsföretag. Vi är en del av Lantmännen, en stor koncern med verksamhet globalt. Vi inspirerar och lyfter varandra på vägen mot våra mål. Vi söker nu en Underhållsledare som tillsammans med oss vill utveckla arbetet med att driva kontinuerliga underhåll samt leda och motivera dina medarbetare.

Det här kommer du att göra

I Järna ligger ett av Cerealias flaggskepp till fabriker där vi bland annat producerar pasta och müsli. Nu söker vi dig som vill vara med och förbättra vår produktion så att vi kan fortsätta att utvecklas. I rollen som Underhållsledare har du ett personalansvar för 18 medarbetare bestående av servicetekniker, planerare och elektriker och ett driftsansvar för det löpande mekaniska och elektriska underhållet i produktion. I det dagliga arbetet förväntas du leda och fördela underhållsarbetet, främja medarbetarskap och sätta upp tydliga ramar. Du är därmed ansvarig för att du har en trygg grupp som vet vad som förväntas. Rollen innebär även vissa mer administrativa bitar då du har ett budget- och KPI ansvar för avdelningen.

Tjänsten är placerad i Järna strax utanför Stockholm. I rollen kommer du att tillhöra Lantmännens Cerealias Produktionsledning och sitta med i denna ledningsgrupp, du rapporterar till Produktionschefen.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Tidigare chefsfarenhet och kunskap inom budgetarbete, arbetsmiljö och arbetsrätt
  • Erfarenhet från en likande roll inom processindustri eller annan tung industri. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från livsmedelsindustrin
  • God erfarenhet av planering och beredning av underhåll samt förebyggande arbete.
  • God datorvana, meriterande om du har erfarenhet från att arbeta i underhållssystem.
  • Goda språkkunskaper i både svenska och engelska
  • En gymnasie- eller eftergymnasial utbildning med inriktning mot processindustri, verkstad eller liknande.

Du är:

  • En trygg ledare med förmågan att ge direktiv och tydliga instruktioner till dina medarbetare. I ditt ledarskap bygger du förtroende, engagemang och medarbetarskap genom att vara tydlig med vad som förväntas.
  • Organiserad och strukturerad där du med ett objektivt förhållningssätt kan urskilja viktiga detaljer i komplexa sammanhang.
  • Motivationsskapande och uppmuntrar andra att framgångsrikt uppnå mål och målsättningar.
  • Driven och uthållig där du besitter förmågan att komma igen efter motgångar. Du är långsiktig och har tålamod.

Du delar Lantmännens värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och löftet om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 30/5. I din ansökan har du möjlighet att addera ditt CV eller LinkedIn-profil.

För en mer objektiv och inkluderande rekryteringsprocess tar vi inte emot personligt brev utan ber dig istället att besvara urvalsfrågor som är relevanta för tjänsten. I rekryteringsprocessen ingår både psykometriska tester och kompetensbaserade intervjuer, med syfte att främja en rättvis utvärdering för alla kandidater. På Lantmännen är det viktigt att alla har lika möjligheter till anställning och utveckling i koncernen.

Som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Talent Acqusition Specialist, Johanna Lindfors på johanna.lindfors@lantmannen.com

Vi ser fram emot din ansökan!