Underhållschef

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

På Lantmännen arbetar vi mot ett bättre resursutnyttjande, ett hållbart samhälle och en grönare framtid. Vill du bli en del av oss och vårt arbete har du nu chansen att söka tjänsten som Underhållschef hos oss. Vi är Nordens största bioraffinaderi och på vår anläggning i Norrköping producerar vi bland annat etanol, proteinfoder samt hanterar alternativa råvaror. Missa inte chansen att söka denna spännande roll hos oss där vi har Business in mind & People at heart.

Det här kommer du att göra
Som underhållschef på vår anläggning i Norrköping ansvarar du för att nödvändiga instruktioner och rutiner finns för avdelningens behov samt att dessa är uppdaterade och aktuella. Du håller dina medarbetare informerade och ser till att aktivt utveckla din egen och dina medarbetares kompetens. Vidare innebär rollen som Underhållschef att följa upp avdelningens budget och nyckeltal och vidta åtgärder vid avvikelser.

Underhållsavdelningen består idag av 40 medarbetare och rollen kommer därmed innebära såväl personalansvar som ansvar för att driva strategiskt utvecklingsarbete för avdelningen. Placering är på vår anläggning i Norrköping och du rapporterar till Produktionschefen.


Det här behöver du för att lyckas och trivas:

Du har:

  • Flerårig erfarenhet från en liknande roll inom processindustri.
  • Flerårig erfarenhet som chef med personalansvar.
  • Grundläggande kunskaper om lagar och avtal inom arbetsmiljö och arbetsrätt samt miljölagstiftning och Seveso.
  • Mycket god kommunikativ förmåga inom både svenska och engelska.

Det är starkt meriterande om du har el-behörighet och erfarenhet av eldriftsansvar sedan tidigare.

Du är:

  • Analytisk med en mycket god förmåga att arbeta strategiskt med ett långsiktigt perspektiv.
  • Trygg i dig själv och din kompetens att som ledare leda och inspirera andra.
  • Rak och tydlig i din kommunikation och med integritet lyfter du både positiva och negativa aspekter.
  • Organiserad och kan med ett objektivt förhållningssätt urskilja viktiga detaljer i komplexa sammanhang.
  • Samarbetsinriktad och delar med dig av kunskap och information inom gruppen

Du delar Lantmännens värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och löftet om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen Agroetanol är en innovationsdriven organisation som ständigt söker nya lösningar som leder fram till en grönare framtid. Vi är drivna, passionerade och nyfikna. Tillsammans med oss får du möjligheten att påverka och skapa lösningar för ett mer hållbart samhälle. Samtidigt innehar du alla fördelar som följer med att vara en del av Lantmännens stora jordbrukskooperativ.

Together we reimagine the world of grain.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Ansök redan idag, men senast den 17:e december. I rekryteringsprocessen ingår både tester, intervjuer och som slutkandidat kommer det att genomföras drogtest samt bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut.

De första intervjuerna kommer att genomföras med videomöten. Det är möjligt att söka CV-löst direkt genom mobilen genom att svara på våra urvalsfrågor samt länka till din LinkedIn-profil.

Om du har några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lisette Lind, Talent Acquisition Specialist på lisette.lind@lantmannen.com

Vi ser fram emot din ansökan!