Traktorförare

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Till Framtidsgården Bjertorp söker vi nu medarbetare under säsong med huvudinriktning växtodling.

Bjertorps Egendom är Lantmännen Lantbruks Framtidsgård i västra Sverige. Vi driver ett modernt växtodlingsjordbruk, omfattande 890 hektar åker med i huvudsak utsädesodlingar. Försöksverksamheten består av ca 20 hektar och 6000 försöksparceller fördelat på gårdens areal. Även växtodling på Nötcenter Viken AB, Vikens Egendom, utförs med Bjertorps maskinpark och personal. Vi har stort fokus på precisionsodling och framtidens odlingsteknik.

Det här kommer du att göra

En säsongsanställning för säsongen 2023, med tillträde 1 april fram till 31 oktober, alternativt enligt överenskommelse.

Ihop med övrig personal kommer du i första hand sköta de körslor som skall utföras på en växtodlingsgård, såsom vältning, harvning, gödsling, plöjning, spannmålstransporter och andra förekommande uppgifter. Allt arbete i fält utförs med precisionsodling som grund. RTK-baserad GPS, N-sensor och andra verktyg används på alla maskiner. Även övrigt gårdsarbete förekommer som exempelvis: lastmaskinskörning, maskinunderhåll, mindre snickerijobb på byggnader mm.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • En utbildning inom jordbruk (eller flerårig erfarenhet)
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i det svenska språket

Du är:

  • Noggrann och uppskatta ordning och reda
  • En teamplayer som kan samarbeta med andra personer i din omgivning
  • Plikttrogen och prestigelös
  • Sprutcertifikat är meriterande.
  • Bostad finns tillgänglig vid behov.

Vad vi erbjuder dig

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Vill du ha ytterligare upplysningar kring tjänsterna är du välkommen att kontakta vår driftsledare Kjell Carlsson 010-556 2825, kjell.carlsson@lantmannen.com.

Vi kommer att behandla ansökningarna löpande vartefter de kommer in men sista ansökningsdatum är 2023-02-28.