Sommarvikarie butiksförsäljning

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Vi söker en sommarvikarie som butiks- och reservdelssäljare under perioden med start från nu till slutet på augusti. Som butiks- och reservdelssäljare hos Lantmännen Maskin i Bollnäs kommer du att sälja reservdelar och butikssortiment till både befintliga och nya kunder. Dina kunder är främst lantbruksföretag, entreprenörer och verkstäder.

Dina arbetsuppgifter

Din huvudsakliga uppgift kommer att bestå av försäljning av reservdelar och tillbehör, dels över disk men även via vår verkstad. Du kommer även att packa upp gods till lager samt fylla på varor i butik.


Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet eller intresse av lantbruk / entreprenad.
  • Har erfarenhet av försäljning.
  • Är en lagspelare samtidigt som du är självgående.
  • Är över 18 år och har körkort B, truckkort är meriterande.
  • Har god datorvana.

Det är en fördel om du har en god teknisk kännedom om de maskiner och redskap som används inom lantbruk/entreprenad. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning och/eller erfarenhet från arbete med försäljning samt reservdelar. Tidigare erfarenhet av butiksförsäljning är meriterande. Tidvis kan det vara ett högt tempo vilket ställer krav på noggrannhet även i stressiga situationer. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder dig

Du ges i denna tjänst möjlighet att bli del av ett större sammanhang och få erfarenhet av en global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 2023-06-18. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Åsa Johansson, Butiks- och reservdelschef, på 0105561837.

Vi ser fram emot din ansökan!


Åsa Johansson
0105561837