Sommarvikarie Servicetekniker

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Vi söker nu en sommarvikarie som Servicetekniker till Umeå med start omgående till slutet av augusti preliminärt. Gillar du teknik och att jobba med service? Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar och verkstadstjänster. Vi är omkring 800 anställda och finns över hela Sverige. Är du redo att göra skillnad?

Dina arbetsuppgifter

Som Servicetekniker i Umeå kommer du jobba både med reparation i vår verkstad och ute på fält hos våra kunder. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner.


Vi söker dig som har:

  • En fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon.
  • Goda kunskaper inom el/hydraulik och du kan läsa schema av dessa
  • Datorvana
  • Körkort, lägst

Det är också viktigt att du kan kommunicera på svenska och att du behärskar
engelska.

Du är självgående, tycker om att utmana dig själv och tycker att det ger energi
att hitta lösningar på kundens utmaningar.

Du är utåtriktad och trivs med att jobba tillsammans i team och bidra till en bra
stämning.

Vad vi erbjuder dig

Du ges i denna tjänst möjlighet att bli del av ett större sammanhang och få erfarenhet av en global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade.

Låter det intressant?
Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online senast den 2024-05-31. Urval kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Anders Johansson, Platschef, på 0105568506.

Vi ser fram emot din ansökan!


Anders Johansson
0105568506