Sommarpersonal till foderfabriken

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Säsongspersonal till Foderfabriken Klintehamn

I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi kunnat bygga den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en helt unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag. Foderfabriken och lagercentralen i Klintehamn tillhör Division Lantbruks produktionsorganisation. Vi söker nu processoperatörer som vill arbeta med oss under semesterperioden.

Det här kommer du att göra

Foderfabriken: Som processoperatör arbetar du varierat i vår dagliga arbetet inom foderproduktionen. Du kommer arbeta tillsammans med ordinarie personal. Där ni tillsammans ansvarar för produktionen under ert skift, gällande produktionsutfall, produktkvalitet och hygienarbete inom angivna områden. Arbetet utförs från ett manöverrum där processen styrs, samt sköter utrustningen och hanterar uppgifter ute i fabriken.

Lagercentral: På lagercentralen tar man emot råvaror till foderfabriken samt andra varor som finns i sortimentet allt från foder, plast samt växtskyddsmedel mm. Här lastar man även ut lantbruksvaror som skall transportera ut till kunder samt kunder som kommer och hämtar på plats.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Genomgått minst 3-årigt gymnasium
  • Meriterande om du har erfarenhet av arbete inom någon form av process
  • Lätt för att läsa in och förstå anvisningar
  • Behörighet att köra truck

Du är:

  • Noggrann och kvalitetsmedveten
  • Arbetar systematiskt och har drivkraft
  • Van vid att ta egna initiativ
  • Kommunikativ och har en känsla för service
  • Trivs med att arbeta i lag och har god förmåga att planera arbetsdagen

Det är ett plus om du tycker om att skruva på maskiner, men det är inget krav. Du delar våra värderingar Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig:

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan – från jord till bord. Som processoperatör blir du en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete. Tjänsten är en säsongsanställning för att täcka upp för ordinarie personals sommarsemester. Befattningen omfattar skiftgång.

Placeringsort är Klintehamn och du rapporterar direkt till driftchefen för foderfabriken i Klintehamn.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 20 maj. Urval sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Jörgen Hederstedt, på 010-556 26 22. Vi ser fram emot din ansökan.