Sommarjobb - Kundtjänstmedarbetare

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Är din passion också att göra positiv skillnad inom livsmedel? Bli en del av Cerealia, där vi tillsammans förenar ett starkt affärsfokus med ett brinnande intresse för människor i syfte att uppnå vår vision; att bli Nordens ledande livsmedelsföretag. Vi är en del av Lantmännen, en stor koncern med verksamhet globalt. Vi inspirerar och lyfter varandra på vägen mot våra mål - och vi vill ha med dig på vår resa!

Nu öppnar vi upp för en spännande möjlighet på Lantmännen Cerealia för ett sommarjobb i rollen som Kundtjänstmedarbetare på vårt kontor i Stockholm

Under sommarmånaderna behöver vi förstärkning i vårt kundtjänstteam. I rollen som Claims & Consumer Services Specialist arbetar du i ett Nordiskt team där du ansvarar för dialogen med våra konsumenter och kunder för några av Nordens mest kända varumärken,

Det här kommer du att göra

I ditt dagliga arbete kommer du att hantera en mångfald av frågor från konsumenter och kunder, huvudsakligen via mail och telefon. Du svarar på frågor, tar vidare idéer och synpunkter och hjälper kunder/konsumenter som vill reklamera en vara. Du arbetar även proaktivt och strukturerat med kund/konsumentdialogen. Du bör vara pedagogisk och empatisk i din kommunikation och kunna anpassa dig efter personen du samtalar med, dennes önskemål och eventuella problem. Du har en trevlig och öppen attityd och engageras av att hjälpa människor. Du har även alltid kunden i fokus.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Minimum gymnasial utbildning
  • God datavana såsom Officepaketet
  • Flytande i tal och skrift i svenska och engelska då du kommer att kommunicera på dessa språk
  • Intresse och tidigare erfarenhet inom serviceyrken såsom kundtjänst eller butik

Du är:

  • Strukturerad och noggrann
  • Positiv attityd och lösningsorienterad
  • Serviceminded och sätter alltid kunden i fokus
  • Duktig på att prioritera arbetsuppgifter och arbetsmängd

Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter detta intressant?

Vi hoppas det! Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte för länge!

Om du har några frågor gällande rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Hanne (ansvarig rekryterare). Vi ser framemot din ansökan!


Hanne Ingebretsen
0722129357