Servicetekniker/Mekaniker Umeå

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

VILL DU JOBBA MED NÅGOT STÖRRE?
Är du en person som vill arbeta och utvecklas inom ett marknadsledande företag, med Volvos starka varumärke inom anläggningsmaskiner? Då ser vi fram emot din ansökan!

Vi söker drivna och engagerade servicetekniker till vårt duktiga gäng på Swecon i Umeå. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett företag där laganda, arbetsglädje och motivation skapar en viktig plattform i det dagliga arbetet. Det är ett fritt och omväxlande arbete där ena dagen inte är lik den andra och vi erbjuder ett omfattande utbildningsprogram som kan skräddarsys efter verksamhetens behov och individens önskemål.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Att utföra service och reparationer på Volvos hjullastare, grävmaskiner mm. Arbetet innefattar allt i från felsökningar, reparationer och service till montage av utrustning. Arbetet utförs både på plats hos kunden och inne på vår stora och välutrustade verkstad.


För att lyckas och trivas i rollen, har du:
- Erfarenhet från fordonsbranschen, gärna entreprenadmaskiner eller tunga fordon
- Erfarenhet av el, teknik och hydraulik.
- Behärskar svenska i såväl tal som skrift
- Goda kunskaper i engelska
- Goda datorkunskaper
- Körkort B

Dina egenskaper är:
- Serviceinriktad
- Kundfokuserad med ett förtroendeingivande uppträdande
- Kreativ och lösningsorienterad
- Disciplinerad och strukturerad
- Motorintresserad
- Lagspelare

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande och engagerande arbete som ger utrymme för initiativtagande och eget ansvar. Du skruvar fokuserat i ett av världens starkaste varumärken, och genom det kommer du snabbt utvecklas till en riktigt skicklig Volvo CE tekniker. Av oss får du utbildning kontinuerligt och vi tar säkerheten på vår arbetsplats på största allvar. Våra kunder är professionella entreprenörer och det ger dig många kontaktytor, både externt och internt. Du kommer att tas emot av ett härligt gäng nya kollegor, och få en bra och lärorik introduktion som start på ditt nya jobb.

Placering
Du utgår från anläggningen på Industrivägen 2 i Umeå.

Så här ansöker du
Du ansöker till tjänsten online. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 2022-07-08. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Mer information om tjänsten
Jessika Häggling, platschef, 010-556 24 13
Tomas Welander, kontaktombud IF Metall, 010-556 28 56

Välkommen med din ansökan!


Jessika Häggling
010-556 24 13