Servicetekniker, Södertälje

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Vill du också se till att livet med Volvos entreprenadmaskiner blir enklare, effektivare och mer hållbart? Då kan du bygga en riktigt spännande framtid hos oss på Swecon. Nu utökar vi teamet med servicetekniker på vår anläggning i Södertälje! Hos oss erbjuds du kontinuerlig utbildning inom Volvos starka varumärke samt möjlighet att utvecklas i ett tryggt, stabilt och marknadsledande företag.

Om tjänsten

Du utför service och reparationer på Volvos entreprenadmaskiner. Arbetet innefattar allt från montage av olika utrustningar, akuta reparationer till förebyggande underhåll och arbetet utförs främst på plats hos kunden. Du kommer att jobba i team med god sammanhållning, familjär känsla och som stöttar varandra. Vi ser till att du får den introduktion och vidareutbildning du behöver inom Volvo CEs maskiner för att du ska klara dina arbetsuppgifter på bästa sätt. Du har många kontaktytor både externt och internt och tas emot av ett härligt gäng nya kollegor.

Du erbjuds en trygg anställning i ett stabilt företag med goda möjligheter att växa och utvecklas kunskapsmässigt, både inom företaget och inom de områden och maskiner som du är intresserad av. Vi är måna om vår personal och tar hand om varandra, vi sätter din säkerhet på arbetsplatsen före allt annat.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års erfarenhet som servicetekniker inom fordonsbranschen och med det har du goda kunskaper inom el och hydraulik. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av entreprenadmaskiner eller tunga fordon samt om du har jobbat i fält tidigare. Vidare har du B-körkort, goda kunskaper i svenska samt grundläggande datorkunskaper.

Som person är du strukturerad, kreativ och har förmåga att samarbeta. Du kommer arbeta med felsökning och behöver därför vara lösningsorienterad. Vidare ser vi att du är serviceinriktad, kundfokuserad och uppvisar ett förtroendeingivande uppträdande. Självklart har du även ett säkerhetstänk i ditt arbete och tycker precis som vi, att säkerhet är viktigt!

Krav

  • Erfarenhet som servicetekniker inom fordonsbranschen
  • Kunskaper inom el och hydraulik
  • Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
  • Grundläggande datorkunskaper
  • B-körkort

Meriterande

  • Erfarenhet av entreprenadmaskiner eller tunga fordon
  • Erfarenhet av fältarbete

Annat bra att veta

Du utgår från anläggningen i Södertälje.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna är dagtid.

Kontaktuppgifter

Hanna Koponen, Rekryteringskonsult Jobbet.se, 073-592 03 93
Wilma Barthelsson, Rekryteringskonsult Jobbet.se, 070-466 16 69
Tomas Welander, fackligt kontaktombud IF Metall, 010-556 28 56

På grund av sommar- och semestertider har vi lång ansökningstid. Vi hanterar inkomna ansökningar löpande men återkoppling kan dröja till efter sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!


Hanna Koponen
073-592 03 93