Servicemedarbetare

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Är du en driven och entusiastisk person med en stark känsla för service? Söker du din nästa utmaning och vill vara del av en organisation som tar ansvar från jord till bord? Då kan det vara dig vi söker för rollen som Servicemedarbetare till Lantmännens huvudkontor i Stockholm! Här blir du en del av ett uppskattat team med ansvar för att säkerställa en trivsam och professionell miljö för våra medarbetare och besökare.

Det här kommer du att göra
Som Servicemedarbetare hos oss på Lantmännen är du en nyckelspelare i den dagliga driften av kontoret i Stockholm. Tillsammans med dina kollegor kommer du att ha ansvaret för konferensservicen på kontoret. Detta innebär bland annat beställning, förberedelse och servering av luncher och fikor vid konferenser och evenemang. Du kommer också vara delaktig i att förbereda och servera den dagliga morgonmackan som är mycket omtyckt av våra medarbetare. Vidare ser du till att upprätthålla ordning och struktur i konferensavdelningen samt erbjuda våningsservice. Vid behov kan du behöva ge support och hjälp inom AV-teknik i mötesrummen där du säkerställer att utrustning fungerar som den ska. Till Lantmännens butik på kontoret kommer du beställa och fylla på varor samt inventerar butik och lagersaldo.

Utöver ovanstående kommer du aktivt arbeta med att säkerställa att rutiner och säkerhet på arbetsplatsen håller en hög nivå. Du kommer att arbeta proaktivt med förbättringar av den totala serviceleveransen och du är en viktig del i våra medarbetares och besökares upplevelse och trivsel på kontoret. Du kommer arbeta tätt med dina kollegor i serviceteamet där vi stöttar och täcker upp för varandra när det behövs. Tillsammans ser vi till att vårt kontor fungerar smidigt och effektivt.

I rollen tillhör du Lantmännens serviceteam och du är placerad på vårt huvudkontor i Stockholm där du rapporterar till Facility Manager. Arbetstiden är schemalagd på heltid med start 06:30, 07:30 och 08:30 om dagarna, med schemabyte var tredje vecka. Arbete under kvällstid kan förekomma vid ett fåtal tillfällen per halvår.


Det här behöver du för att lyckas och trivas
Du har:

  • Tidigare erfarenheter av att arbeta i någon form av serviceyrke, gärna från hotell, restaurang, butik, konferens eller liknande.
  • Grundläggande IT-kunskaper. Det är meriterande om du dessutom har erfarenhet av AV-teknik i konferens- eller mötesrum.
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Du är:

  • En serviceinriktad person med ett starkt engagemang och drivkraft till att leverera den bästa servicen.
  • Teamorienterad och samarbetsvillig. Du trivs och bidrar gärna till en kultur där vi stöttar varandra och tillsammans bidrar till ett bra resultat och en framgångsrik arbetsplats.
  • Flexibel att anpassa dig till förändrade situationer och du behåller lugnet samt effektiviteten även i stressiga situationer.
  • Organiserad och duktig på att prioritera ditt arbete.

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig
En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Låter det intressant?
Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online genom att bifoga ditt CV eller med din LinkedIn profil, samt svara på några frågor i ansökningsformuläret. Sök gärna så snart som möjligt men senast onsdagen den 6/12. Återkoppling på din ansökan sker senast i samband med sista ansökningsdag. De kandidater som går vidare i processen kommer att genomföra ett första test online. Därefter kommer vi genomföra telefonintervjuer med efterföljande intervjuer på vårt kontor i Stadshagen. Som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Talent Acquisition Manager Julia Cau, julia.cau@lantmannen.com.

Vi ser fram emot din ansökan!