Senior Frontend Developer

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Vill du bidra till ett mer hållbart och digitalt lantbruk? Vill du också arbeta i en familjär miljö med korta beslutsvägar där du får möjligheten till att vara kreativ och testa dina egna idéer? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Dataväxt utökar vårt team och söker en Senior Frontend Developer som tillsammans med oss vill utveckla det traditionella lantbruket.

Det här kommer du att göra

Som Senior Frontend Developer arbetar du tillsammans med ditt team med att utveckla smarta, tekniska verktyg som hjälper lantbrukare att möta dagens och framtidens utmaningar. Du kommer att arbeta med utveckling av både befintliga och framtagande av nya produkter och säkerställa en bra användarupplevelse i våra mjukvaror.

Utvecklingsavdelningen delas in i två team med varsina produktområden, där varje team består av produktägare, projektledare, testare, UI/UX designers samt backend- och frontend utvecklare. Vi jobbar tätt tillsammans i hela kedjan från kravställning till leverans, där du kommer ha stor möjlighet att påverka och tycka till under arbetets gång. Vi arbetar agilt utefter SAFe samt med de senaste teknologierna inom AzureDevOps, TypeScript, Angular, HTML, CSS och Flutter.

Tjänsten utgår från vårt kontor på landsbygden i Grästorp, men det finns även möjlighet till distansarbete under veckan. Du rapporterar till utvecklingsansvarig på Dataväxt.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Ett antal års erfarenhet från en roll som frontendutvecklare eller liknande.
  • Goda kunskaper i JavaScript/TypeScript, HTML, CSS. Meriterande med kunskaper i Angular.
  • Goda färdigheter i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Med fördel en högskole- eller universitetsutbildning, inom Data/IT.

Du är:

  • En lagspelare och trivs att arbeta tillsammans med andra, både med nära kollegor samt olika delar av organisationen. Du värderar samarbete högt och ser det som en naturlig del i arbetet.
  • Driven, engagerad och initiativtagande i ditt arbete. På ett lösningsorienterat och pragmatiskt sätt hittar du vägar fram, även i nya situationer.
  • Duktig på att organisera och planera upp ditt arbete samt prioritera mellan arbetsuppgifter.
  • Analytisk och har god problemlösningsförmåga.

Vad vi erbjuder dig

Dataväxt arbetar med egenutvecklade produkter och tjänster sedan starten 1996. Omsättningen och personalstyrkan har vuxit stadigt. Som anställd på Dataväxt välkomnas man in i en innovativ och snabbfotad miljö, med stark gemenskap, många skratt och korta beslutsvägar. Vi befinner oss i en expansiv fas där vi ständigt utmanar både oss själva och våra kunder.

Företaget är en del av Lantmännenkoncernen som har en unik internationell bredd. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder.

Huvudkontoret ligger i Grästorp, mitt emellan Skövde, Lidköping och Göteborg. Dataväxt har också kontor i Alnarp i Skåne, i Vreta Kluster i Linköping och vi har även medarbetare i både Norge och Finland.

Together we reimagine the world of grain.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 12/6. Urval sker löpande. I rekryteringsprocessen ingår både tester och intervjuer. Som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Linn Forsberg, linn.forsberg@lantmannen.com. Vi ser fram emot din ansökan!