Semestervikarie

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

I Lantmännens koncern är det lantbruket som är hjärtat och det som utgör vår kärnverksamhet. Lantmännen har en helt unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag.

Lantmännen söker nu semestervikarie för att arbeta hos oss under semesterperioden. På lagercentral tar man emot råvaror till foderfabriken samt andra varor som finns i sortimentet allt från foder, plast samt växtskyddsmedel mm. Här lastar man även ut lantbruksvaror som skall transportera ut till kunder samt kunder som kommer och hämtar på plats.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

  • Du är ordningsam, noggrann och har god vana vid att arbeta med datorer.
  • Du tycker om att arbeta i lag och har god förmåga till samarbete.
  • Du kan ta del av instruktioner och förstå anvisningar, arbetar systematiskt, har drivkraft, kvalitetsmedveten och tar egna initiativ.
  • Behörighet truck ett krav.
  • Då arbetet betyder kontakt med våra lantbrukare och kunder är du naturligtvis en person som har sinne för service och gott kundbemötande.

Vad vi erbjuder dig

En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Du är placerad i Klintehamn och du rapporterar direkt till driftschefen på Gotland.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 1 juli 2022. Urval sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Jörgen Hederstedt, Driftschef på 072–0832751. Vi ser fram emot din ansökan!


Jörgen Hederstedt
+46720832751