Semestervikare, Malmö

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Är din passion också att göra positiv skillnad inom livsmedel? Bli en del av Cerealia, där vi tillsammans förenar ett starkt affärsfokus med ett brinnande intresse för människor i syfte att uppnå vår vision; att bli Nordens ledande livsmedelsföretag. Vi är en del av Lantmännen, en stor koncern med verksamhet globalt. Vi inspirerar och lyfter varandra på vägen mot våra mål - och vi vill ha med dig på vår resa!

Söker du sommarjobb och är intresserad av livsmedelsindustrin? Tycker du att kvalitet är viktigt, vill jobba med ett härligt gäng och bidra till att producera mjöl och mjölmixer i världsklass? Nu öppnar vi upp för en spännande möjlighet på Lantmännen Cerealia i rollen som semestervikarie i Malmö. Vi söker flera olika roller på olika tidsperioder.

Tidigast är start 1 april och därefter tillsätts löpande efter behov på avdelningarna. Vi söker efter semestervikarier för paketering av olika mjölprodukter, truckörning och lokalvård samt diverse arbetsuppgifter förekomande inom produktion.

Arbetsformen är varierande efter behov. Skiftgång med arbetspass dagtid/eftermiddag/natt.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du är:
•Ansvarsfull
•Självständig

Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Du har:

  • Truckkort.
  • Datorvana
  • Meriterande: Tidigare arbete med livsmedelsproduktion erfarenhet av motviktstruck

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter detta intressant?

Vi hoppas det! Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte för länge!

Om du har några frågor gällande rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta anna.x.nordstrom@lantmannen.com ( HR Business Partner)

Vi ser framemot din ansökan!