Säsongspersonal till spannmålsmottagning

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats
Plats

Säsongspersonal till spannmålsmottagning, Klintehamn/Visby

I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi kunnat bygga den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en helt unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag. På Gotland finns två anläggningar för hantering av spannmål. Vi söker nu medarbetare som vill arbeta med oss under skördeperioden till både Klintehamn och Visby.

Det här kommer du att göra

Som processoperatör i produktionen har du ett varierande arbete. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att hantera spannmål vilket innebär mottagning, torkning, rensning och utlastning samt förbättrings- och hygienarbete. Arbetet innebär mycket kontakter, både interna men också med våra kunder. Spannmålshanteringen är livsmedelsklassad och det finns därför höga krav på att upprätthålla kvaliteten i enighet med gällande krav. Arbetet innehåller både självständigt arbete som arbete i grupp.

Skördeperioden pågår under juli till september, då arbetar vi skift och obekväm arbetstid. Det kan även förekomma övertid då spannmålsmottagningen är mycket beroende av väderlek.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Genomgått minst 3-årigt gymnasium
  • Meriterande om du har erfarenhet av arbete inom någon form av process
  • Lätt för att läsa in och förstå anvisningar

Du är:

  • Noggrann och kvalitetsmedveten
  • Arbetar systematiskt och har drivkraft
  • Van vid att ta egna initiativ
  • Kommunikativ och har en känsla för service
  • Trivs med att arbeta i lag och har god förmåga att planera arbetsdagen

Det är meriterande om du är behörig till truck samt lastmaskin. Du delar våra värderingar; helhetssyn, öppenhet och handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vi erbjuder dig

En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Du är placerad i Klintehamn eller Visby, och du rapporterar direkt till driftschefen för Spannmål.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 20 maj 2023. Urval sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Jörgen Hederstedt, Driftschef Spannmål Gotland på 010-556 26 22. Vi ser fram emot din ansökan!


Jörgen Hederstedt
010-5562622