Säsongspersonal produktion

Företag
Första ansökningsdag
Plats

Aspen Group, en del av Lantmännen, utvecklar och producerar miljöanpassat drivmedel, oljor och tillbehör för små motorer. Till vår produktionsanläggning i Hindås utanför Göteborg söker vi nu säsongspersonal som vill vara en del av att producera specialbränsle som är bättre för människa, maskin och miljö. Låter det intressant? Tjänsten är på heltid och sträcker sig från början av mars fram till mitten av augusti.

Det här kommer du att göra
Som operatör på Aspen kommer du att ingå i ett team där ni gemensamt arbetar för att nå dagliga produktionsmål. Arbetet sker i en industriell miljö med en mix av produktion på automatiserade högvolymslinjer och inslag av några mer halvmanuella arbetsstationer. Du kommer att arbeta med att starta, köra och stänga produktionslinjer såväl som att byta order, format och skölja samt fylla på insatsmaterial i olika delar av processen. Utöver det kommer du även att utföra stickprovskontroller, avrapportera material och övervaka processen. Till din hjälp har du, utöver arbetsinstruktioner och rutiner, många kollegor och teamledare att rådfråga och läras utav.

Arbetet sker i tvåskiftsform där du byter skift varje vecka. Att ta sig till Hindås via kollektivtrafik eller bil går lika fint oavsett vilket skift du jobbar, och allt arbete sker på plats.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

För rollen som operatör på Aspen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du har en god samarbetsförmåga och ser till teamets gemensamma mål. Du trivs i en roll där arbetsuppgifterna är stundtals repetitiva och lägger stor vikt vid säkerhetsaspekten såväl som kvalitet och leverans. Det är meriterande om du har förarlicens för motviktstruck men inte ett krav.

Vad vi erbjuder dig
Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter det intressant?
Vi hoppas det! Ansök redan idag, men senast den 10:e mars. I rekryteringsprocessen ingår både tester, intervjuer och som slutkandidat kommer det att genomföras drogtest samt bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut.

Om du har några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Magnus Senderot, HR Manager Aspen Group, magnus.senderot@lantmannen.com

Vi ser fram emot din ansökan!