Säsongspersonal Lager

Företag
Första ansökningsdag
Plats

Aspen Group, en del av Lantmännen, utvecklar och producerar miljöanpassat drivmedel, oljor och tillbehör för små motorer. Till vår produktionsanläggning i Hindås utanför Göteborg söker vi nu säsongspersonal som vill vara en del av att producera specialbränsle som är bättre för människa, maskin och miljö. Låter det intressant? Tjänsten är på heltid och sträcker sig från början av mars fram till slutet av augusti.

Det här kommer du att göra

Som lagermedarbetare på Aspen kommer du att ingå i ett team där ni gemensamt arbetar för att nå dagliga leveransmål. Arbetet sker i en industriell miljö med en mix av produktion på automatiserade högvolymslinjer och inslag av några mer halvmanuella arbetsstationer. Du kommer att arbeta med att plocka gods, förflytta och/eller lasta pallar med brandfarlig vätska. Tjänsten kräver truckkort och truckvana. Det är meriterande att ha ADR-bevis och datorvana då alla pallar måste avrapporteras i affärssystemet.

Till din hjälp har du, utöver arbetsinstruktioner och rutiner, många kollegor och teamledare att rådfråga och läras utav.

Arbetet sker i tvåskiftsform (dag eller kväll). Att ta sig till Hindås via kollektivtrafik eller bil går lika fint oavsett vilket skift du jobbar, och allt arbete sker på plats.