Säsongarbetare Svalöv 2021

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Gillar du att vara utomhus? Och kanske också att arbeta fysiskt? Är du intresserad av att lära dig mer om växtförädling och sortförsök? Vill du vara en del av vår utveckling av nya sorter i våra lantbruksgrödor? Då har vi ett säsongsarbete för dig.

Det här kommer du att göra

På Förädlingsstationen i Svalöv kommer du tillsammans med andra växtförädlingsarbetare, tillsvidare- och säsongsanställda, och teamledare att så, sköta och skörda sortförsök och tidiga utsädesförökningar, både manuellt och med maskiner. Skötsel innebär allt från gödsling till manuell ogräsrensning och gradering. Arbetet sker både på fält och i växthus med grödor som vete, vallgräs, klöver, havre, raps, rågvete, korn, åkerbönor m fl.


Det här behöver du för att lyckas och trivas


Du har

  • kanske någon form av erfarenhet av maskiner och lantbruk
  • kanske en lantbruksutbildning, pågående eller avslutad, eller ett stort växtodlingsintresse
  • B-körkort om du är över 18 år

Du är

  • noggrann och driven
  • beredd att jobba både självständigt och tillsammans med andra
  • minst 16 år under 2021

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder

Arbete under sommaren fram t o m skörden som avslutas i september. Vi erbjuder både längre (mars-oktober) och kortare (juni-augusti) anställningar.

Arbetstider: Vardagar 7.00-15.30. Övertid förekommer för dig som fyllt 18 år. Lön och övertidsersättning utbetalas enligt centralt avtal med Kommunal.

Du kommer att arbeta på Förädlingsstationen i Svalöv och rapportera till Stationschefen.

Låter det intressant?

Du ansöker till tjänsten online. Du behöver inte registrera CV eller personligt brev utan endast svara på frågorna i systemet. Sista ansökningsdag är den 30 april 2021 men vi tillämpar löpande urval och vill därför ha din ansökan redan idag. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Stationschef Johanna Ingelasdotter, johanna.ingelasdotter@lantmannen.com. Vi ser fram emot din ansökan!


Johanna Ingelasdotter