Sanitetstekniker

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Är du ansvarstagande och vill bidra i en viktig roll för att säkerställa en foder-och livsmedelssäker produktion? Vi söker nu Sanitetstekniker som vill ta aktiv del i att driva, optimera och utveckla vårt sanitetsarbete inom driften. Vi är Nordens största bioraffinaderi med en hög hållbarhetsprofil och en viktig aktör i arbetet mot klimatomställningen. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad på riktigt – från jord till bord!

Det här kommer du att göra

Som Sanitetstekniker utför du städning, allmän rengöring och rondering av designerade städområden i driften inom Biorefineries plats Norrköping. Då vi tillverkar livsmedels- och foderingredienser har du en central roll i vårt aktiva arbete med att säkerställa god hygien och hög livsmedels- och fodersäkerhet.

Att kontinuerligt undersöka och följa upp avvikelser kopplade till ditt ansvarsområde är en naturlig del av ditt dagliga arbete. Inom och mellan driftavdelningarna samarbetar ni för daglig och veckovis planering och samordning av sanitetsarbeten.

Vidare ansvarar du för skötsel av verksamhetens städmaskiner samt utför aktiviteter kopplade till skadedjursbekämpning. Övriga underhålls- och driftarbeten med koppling till ansvarsområdet kan förekomma. Du förväntas bidra till ständiga förbättringar inom anläggningen och bistå i utveckling av underhållsmetoder kopplade till industrisanitet.

Du kommer ingå i ett team om 6 sanitetstekniker som är placerade runtom i driften inom plats Norrköping, med ett gemensamt ansvar för städning och rengöring av verksamhetens olika driftområden. Rollerna är förlagda till dagtid med placeringsort Norrköping.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Tidigare erfarenhet av liknande roll inom process- eller tillverkningsindustri, varav meriterande med erfarenhet från foder- eller livsmedelsindustri
  • Grundläggande datorkunskap och vana att arbeta i produktionsnära IT-system
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Du är:

  • Självgående med god förmåga att prioritera i ditt arbete och uppdrag
  • En person med god samarbetsförmåga
  • Ansvarstagande med förståelse för helheten

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Hos oss får du en viktig roll med möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang. Vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden - together we reimagine the world of grain!

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, så snart som möjligt och senast den 11 augusti 2024.

Som slutkandidat kommer det att genomföras alkohol- och drogtest via vår leverantör för företagshälsovård samt en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut.

Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta våra driftchefer Mattias Ejeskog mattias.ejeskog@lantmannen.com och Nils Svedin nils.svedin@lantmannen.com, eller Anna Bergqvist, HR Business Partner på anna.bergqvist@lantmannen.com. Under semestertider är svarstiden något längre än vanligt, men vi avser återkoppla till dig så snart som möjligt efter ansökningsperiodens slut.

Vi ser fram emot din ansökan!