Säljare

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats
Plats
Plats

Till Lantmännen Krafft söker vi dig som brinner för hästars välmående och prestation och vill axla rollen som Regional Säljare & Rådgivare. Här får du en möjlighet att vara med på, och bidra till, Kraffts fortsatta framgångsresa. Det här är rollen för dig som drömmer om ett arbete där du får kombinera ditt hästintresse med kundrelationer.

Det här kommer du att göra

Ditt huvudsakliga uppdrag är att ansvara för kunder i en specifik region. Med en rådgivande approach identifierar du kundernas behov och utvecklar och upprätthåller viktiga kontakter för en långsiktig och lönsam relation. Du arbetar aktivt med nykundsbearbetning och tar fram offerter. Du deltar i mässor, återförsäljaraktiviteter, utbildningsaktiviteter och samarbetar med KRAFFTs övriga funktioner. Du ansvarar för att säkerställa kundnöjdhet och god kvalité. Vidare arbetar du självständigt och planerar för att effektivt uppnå dina egna, teamets och företagets mål genom handlingsplaner och regelbunden uppföljning.

Du ingår i ett nordiskt sälj- och marknadsteam bestående av 11 personer, varav sex av dessa är säljare i Sverige. Du ansvarar för området kring Sörmland, Närke och Östergötland och är placerad på något av våra kontor, gärna i norra delen av ditt område. Du rapporterar till Sälj- och marknadschefen.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du är:

  • Relationsskapande och trivs i en social roll där du etablerar och utvecklar positiva relationer
  • Proaktiv och resultatinriktad och driver ditt arbete framåt med stort målfokus
  • Entusiastisk och arbetar framåt med energi
  • Självständig och strukturerad och organiserar ditt arbete effektivt
  • Lyhörd och initiativrik och har mod att prova nya vägar

Du har:

  • Ett stort intresse för hästar och utfordring och förstår vikten av vad ett bra foder kan göra för hästars prestation och välmående
  • Erfarenhet från att arbeta med hästar
  • Utbildning som är relevant för tjänsten
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska
  • B-körkort

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vi erbjuder dig

En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 31/1. Urval sker löpande. I rekryteringsprocessen ingår både tester och intervjuer varav de första intervjuerna kommer att genomföras med videomöten. Som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Johanna Olsson, johanna.olsson@lantmannen.com. Vi ser fram emot din ansökan!