Resurspoolsarbetare till vår färdigmatsfabrik i Järna

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Resurspool till Lantmännen Cerealias färdigmatsfabrik i Järna

Vill du få chansen att arbeta med högkvalitativa livsmedelsprodukter och kända varumärken som AXA, Start!, Kungsörnen Pasta och Gooh? Letar du efter ett aktivt jobb i produktionsmiljö där du får samarbeta med trevliga kollegor och en möjlighet att påverka? Då har vi tjänsten för dig! Sök tjänsten och bli en del av vår resurspool!

Det här kommer du att göra
Som en del av vår resurspool kommer du att arbeta vid behov i vår produktion. Arbetet kommer att kunna variera mellan våra olika avdelningar kök, logistik, linje och paketering beroende på din tidigare erfarenhet och vilja att utvecklas.

Tjänsten är en timanställning med arbetstider som kan variera under vår ordinarie produktionstid mån-fre 05:00-00:14, ev lämpligt att kombinera med studier eller annan deltidssysselsättning. Det kan finnas goda möjligheter till längre anställning om behov uppstår.

Vad vi kan erbjuda dig

På Gooh i Järna är vi ca 50 medarbetare totalt vilket gör att beslutsvägarna är korta och du har stor möjlighet att vara med och påverka. Hos oss får du ett socialt och aktivt arbete med härliga kollegor, goda utvecklingsmöjligheter på denna eller någon av våra andra fabriker på samma site. På Cerealia är vi stolta över våra produkter, kvalitén och vårt hållbarhetsfokus. Vi lever vår vision ”Från jord till bord” varje dag!


Det här behöver du för att lyckas och trivas hos oss

Vi är nu i en expansiv fas som kommer att kräva att du som person är noggrann, prestationsinriktad, har en vilja att vinna dagen och samtidigt är en prestigelös lagspelare.

Du har:

  • Gymnasieexamen
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift
  • Meriterande med truckkort

Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter detta intressant?

Vi hoppas det! Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte för länge!

Om du har några frågor gällande rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Anton Brännmark. Vi ser framemot din ansökan!