Regionchef

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats
Plats
Plats

Är du tekniskt intresserad med ett gott sinne för affärer och sätter kundnyttan främst? Skulle du trivas i en roll med starkt utvecklingsfokus och en väletablerad produktportfölj med norra Sverige som bas? Tveka inte då inte att söka rollen som Regionchef på Lantmännen Agro Oil för region norr.

Vi tillverkar smörjmedel och kemiska underhållsprodukter av högsta kvalitet till den professionella marknaden för lantbruk, skogsbruk och entreprenad och är en liten organisation med korta beslutsvägar. Vi är en del av Lantmännens stora jordbrukskooperativ där vi har Business in mind & People at heart.

Det här kommer du att göra
Som Regionchef på Agro Oil ansvarar du för att driva och utveckla samarbetet med nya och befintliga kunder samt mot återförsäljare i norra Sverige från Gävle till Kiruna. Du kommer utföra kundbesök, genomföra produktutbildningar, delta på mässor och ge teknisk support till våra kunder. Vi har en bred produktportfölj och rollen kräver en god kännedom om våra produkter. Ditt arbete är att i denna skräddarsy och hitta den bästa lösningen för våra kunder utefter deras behov.

I rollen rapporterar du till Agro Oils Försäljnings- och Affärsutvecklingschef, samt har ett nära samarbete med dina kollegor som ansvarar för våra andra regioner i Sverige. Även om du kommer vara verksam inom ett större geografiskt område, kommer du också ha en närhet till både kollegor, ledning och våra kunder. Vi har korta beslutsvägar och du har en central roll med stor påverkan på affären och verksamheten. Du kommer att ha placeringsort på någon av Lantmännens anläggningar i norra Sverige och i rollen ingår en hel del resor, vilket också innebär ett antal hotellövernattningar per år.


Det här behöver du för att lyckas och trivas
Du har:

  • Flerårig erfarenhet av B2B försäljning, gärna med tekniska inslag.
  • Erfarenhet från att självständigt driva hela försäljningsprocesser.
  • Ett genuint intresse för teknik och försäljning.
  • Goda kunskaper om anläggnings- skogs- och/eller lantbruksmaskiner är starkt meriterande.
  • Datorvana samt körkort.
  • Mycket goda kunskaper, i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift.

Du är:

  • Engagerad, självgående och en god kommunikatör som lyssnar och inger förtroende hos de människor du möter.
  • Kundfokuserad och kan snabbt analysera och lösa kundens behov. 
  • Resultatinriktad, har en affärsmässig inställning och kan vara en kunskapsresurs för andra.
  • Öppen och positiv attityd samt jobbar strukturerat och disciplinerat.

Vad vi erbjuder dig
Lantmännen är en stor internationell koncern och har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain.

Låter det intressant?
Vi hoppas det! Ansök redan idag, men senast den 16 augusti, 2020. Det är möjligt att söka CV-löst direkt genom mobilen genom att svara på våra urvalsfrågor samt länka till din LinkedIn-profil.

I rekryteringsprocessen ingår både tester, intervjuer och som slutkandidat kommer det att genomföras bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Flera av intervjuerna kommer att hållas online över video.

Om du har några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Josefin Träpja, Talent Acquisition Specialist på josefin.trapja@lantmannen.com. Med hänsyn till pågående semesterperiod kommer vi börja hantera ansökningarna och svara på eventuella frågor om tjänsten v.33.

Vi ser fram emot din ansökan!