Regionchef Öst

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats
Plats
Plats
Plats
Plats

Vill du vara med och driva Lantmännen Lantbruks växtodlingsaffär framåt? Har du ett stort intresse för lantbruk? Då är detta något för dig! Vi söker nu en engagerad och driven Regionchef till region öst. Här får du möjligheten att vara en del av ett framgångsrikt team där man trots framgång förblir hungrig och ödmjuk.

I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi byggt den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag.

Det här kommer du att göra

Som Regionchef är du Lantmännens ansikte utåt i regionen, både mot kunder/medlemmar och övriga intressenter. Du leder en engagerad grupp bestående av 17 växtodlingssäljare som finns utspridda i region öst, vilket innebär Sörmland, Östergötland, Gotland och delar av Småland. Växtodlingssäljarna säljer växtodlingsförnödenheter men köper också in spannmål. Din främsta arbetsuppgift är att tillsammans med övriga kollegor inom växtodling och spannmålsinköp driva och utveckla affären framåt. Du samarbetar med ansvarig produktchef och produktutvecklare för att säkerställa att vi med kundens perspektiv i fokus utvecklar vårt sortiment och erbjudande på bästa vis. Du utarbetar och verkställer långsiktiga försäljningsplaner i syfte att nå uppnådda mål och ansvarar för att teamet tillsammans uppnår budgeten avseende såväl volym som lönsamhet. Du arbetar nära dina medarbetare, vilket innebär att resande till de olika kontoren och kunderna i regionen förekommer.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Ett genuint intresse för att arbeta nära lantbruket.
  • Någon form av eftergymnasial lantbruksutbildning eller kunskaper genom längre erfarenhet inom området.
  • Gärna erfarenhet av sälj och att arbeta mot en budget.
  • Erfarenhet av att leda ett team.

Du är:

  • Relationsskapande och utvecklar med enkelhet effektiva och positiva arbetsrelationer.
  • En tydlig ledare som är inlyssnande och har förmågan att situationsanpassa ditt ledarskap.
  • Motivationsskapande och entusiasmerar och uppmuntrar andra att framgångsrikt uppnå mål.
  • Resultatorienterad med stort eget driv och har fokus på att uppnå resultat.
  • Energisk och ger energi till människor du möter.

Du delar våra värderingar; helhetssyn, öppenhet och handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vi erbjuder dig

En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Du är placerad på något av våra kontor i region öst, förslagsvis Norrköping, Linköping, Skänninge, Nyköping eller Eskilstuna. Du rapporter till Växtodlingschefen.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online senast den 15/8. På grund av semestertider påbörjas urval v. 33. I rekryteringsprocessen ingår både tester och intervjuer varav de första intervjuerna kommer att genomföras med videomöten. Som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Talent Acqusition Specialist, Johanna Olsson, johanna.olsson@lantmannen.com.

Vi ser fram emot din ansökan!