Receptoptimerare foder

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Trivs du i en roll där du får arbeta med olika funktioner för att samla information för att sedan skapa dig en helhet? Till Lantmännen Lantbruk söker vi dig som har ett stort intresse för foder och vill arbeta i rollen som Receptoptimerare.

I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi byggt den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag.

Det här kommer du att göra

I rollen som Receptoptimerare säkerställer du att det finns uppdaterade recept till våra foderprodukter som produceras i Lantmännens foderfabriker. Du har nära samarbete med olika funktioner så som inköp, planering, produktutveckling och produktion, för att sedan vara den som skapar en helhetsbild. Med utgångspunkt från foderråvarornas prisbild, tillgång och inneboende kvalitetsegenskaper optimeras användningen av de ingående råvarorna för att uppnå en kostnadseffektiv sammansättning tillsammans med våra högt ställda krav på kvalitet på våra foderprodukter.

Vi använder ett för ändamålet anpassat optimeringsverktyg som hjälpmedel för att administrera och säkerställa att varje producerad vara ger största möjliga kundnytta och lönsamhet. Du arbetar nära produktion för att säkerställa att vi har rätt råvaror i rätt fabrik. Vidare stöttar du våra Inköpare med att ta fram beslutsunderlag.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Med fördel tidigare arbetat med foder
  • Troligtvis en eftergymnasial utbildning med inriktning eller inslag av nutrition
  • Erfarenheter som ger dig förutsättningar att förstå hur de olika delarna av verksamheten påverkar optimering
  • God IT-vana och erfarenhet av att jobba i excel
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Du är:

  • Relationsskapande och trivs i en roll där du får arbeta med många olika kontaktytor
  • Proaktiv och driver ditt arbete framåt självständigt med stort målfokus
  • Strukturerad och har lätt för att samla in information, skapa en helhetsbild och utifrån det ta egna beslut
  • Analytisk och bryter ner och analyserar information effektivt. Du ser orsaker till problem och föreslår realistiska lösningar för att åtgärda dessa.

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vi erbjuder dig

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Hos oss kan vi erbjuda dig en spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Vi ser även mångfald som en viktig fråga och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 12/12. Urval sker löpande. I rekryteringsprocessen ingår både tester och intervjuer varav de första intervjuerna kommer att genomföras med videomöten. Som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut.

Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Johanna Olsson, johanna.olsson@lantmannen.com. Vi ser fram emot din ansökan!