Produktionsledare

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Har du tidigare ledarskapserfarenhet och trivs i en dynamisk och händelserik miljö? Vill också vara med och ta ansvar från jord till bord? Då kan det vara dig vi söker i rollen som Produktionsledare till vår anläggning i Järna.

I Gooh-köket i Järna skapar våra erfarna kockar och medarbetare magi. Vi lagar våra omtyckta rätter från grunden av noga utvalda råvaror utan onödiga tillsatser. På menyn hittar du allt från klassikern Köttbullar med Gräddsås, Korvstroganoff eller varför inte Lasagnette Bolognese. Nu öppnar vi upp för en spännande möjlighet som Produktionsledare där du kommer få vara med på vår förändrings- och förbättringsresa för att för att nå toppklass när det gäller ”end-to-end-execution”.

Det här kommer du att göra

Som Produktionsledare är du ansvarig för att leda och utveckla det dagliga arbetet inom verksamheten i nära samarbete med ditt team. Med personalansvar över 20 direktrapporterande medarbetare, som arbetar operativt inom produktionen, ingår i ditt ansvar att kontinuerligt följa upp medarbetarnas kompetens, genomföra lärandeaktiviteter, samt ansvara för bemanningsplanering och rekrytering bland annat.

Din roll innefattar även att säkerställa att samtliga produktionsavsnitt levererar produkter i enlighet med produktspecifikationer och i rätt tid. Du deltar aktivt i formuleringen och uppföljningen av produktionsmål samt leder och medverkar i utredningsarbetet kring avvikelser och reklamationer. Du får ta ett stort eget ansvar där du självständigt driver utveckling avseende personal, arbetsmiljö, kvalitet och produktivitet. Du är en nyckelspelare för vår produktion genom att planera och fördela resurser och arbetsuppgifter inom området samt säkerställa att rutiner, föreskrifter, lagar och krav efterlevs.

Produktionen är uppdelad i två skift och skiftar rotation varannan vecka. Under det ansvariga skiftet har du jour, vilket innebär att du förväntas vara tillgänglig under obekväma arbetstider. Du är en av två produktionsledare och är med i ledningsgruppen inom produktion. Rollen är placerad i Järna och du rapporterar till Produktionschef.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Erfarenhet av att leda personal inom blue collar, med fördel inom tillverkande industri.
  • Datorvana och med fördel vana att hantera personaladministration.
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

Du är:

  • En trygg och drivande ledare som motiveras genom att leda och utveckla andra och finner glädje i samarbete.
  • Resultatdriven och duktig på att bryta ner det dagliga arbetet i relevanta KPI: er.
  • Duktig på att prioritera, strukturera och delegera det dagliga arbetet och har ett flexibelt angreppssätt.
  • Driven och bekväm i att ta egna initiativ och att arbeta självständigt.
  • Processorienterad och driven av ständiga förbättringar.

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig
Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Låter detta intressant?
Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 9/12. Urval sker löpande. I rekryteringsprocessen ingår både tester och intervjuer. Som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Linn Forsberg, linn.forsberg@lantmannen.com. Vi ser fram emot din ansökan!