Produktionsledare Fryslager

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Bli en del av vår framtidssatsning! Vi söker nu en Produktionsledare Lager till vårt toppmoderna och helautomatiserade fryslager i Örebro.

Det nya fryslagret ska stå färdigt i slutet av 2023 och kommer att bli den viktigaste knutpunkten för all logistik inom Lantmännen Unibake i Sverige. Dygnet runt kommer nybakat bröd att flöda in från det intilliggande bageriet i Örebro. Det kommer att anlända leveranser från våra systerbagerier och externa leverantörer samtidigt som bilar lastas med bröd för distribution ut till alla våra kunder i hela landet.

Motiveras du av att arbeta i en dynamisk miljö där du leder personal och är med och utvecklar för framtiden tillsammans i en ledningsgrupp? Vill du vara med oss från början i vårt nya lager? Då är det här tjänsten för just dig!

Det här kommer du att göra:

Som Produktionsledare Lager har du personalansvar för de nio skiftgående medarbetarna i fryslagret. Deras uppgift är att säkerställa att in- och utleveranser av produkter kan ske på ett effektivt och säkert sätt. Chaufförerna utför lastningen och lossningen av godset, medan lagerpersonalens ska vara tillgängliga vid behov av support och se till att nödvändig utrustning finns på plats för chaufförerna. Lagerpersonalen hanterar också avvikande pallar som måste åtgärdas innan de kan placeras i lagret. I deras arbetsuppgifter ingår även att utföra plock till kunder som ej köper hela pallar. Plocket sker i frystemperatur.

Din viktigaste arbetsuppgift är att leda lagerpersonalen i det dagliga arbetet genom att säkerställa rätt bemanning, fördela arbetsuppgifter, stötta och coacha medarbetare samt leda dagliga möten. I dina arbetsuppgifter ingår även att delta i det dagliga arbetet genom att exempelvis registrera ankommande lastbilar och anvisa dem till rätt port för lastning/lossning. Du kommer att ha att ha interna kontakter, både med personal i lagret och i produktionen. Du har också löpande kommunikation med chaufförer och åkerier för att vid behov till exempel boka om planerade ankomsttider. Som Produktionsledare för lagret arbetar du också med ständiga förbättringar tillsammans med ditt team.

Vi ser att du är en van ledare som är trygg i dig själv och som delar vår syn om ett ledarskap som präglas av öppenhet, helhetssyn och handlingskraft.

Inom Lantmännen Unibake arbetar vi aktivt med hälsa och säkerhet, där du som ledare har en viktig roll i det systematiska arbetsmiljöarbetet.

Organisatoriskt kommer du att tillhöra fryslagrets ledningsgrupp och rapportera till Lager- och logistikchefen. Din placeringsort är Örebro och tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och omfattar arbetstider dagtid.


För att lyckas i rollen tror vi att du har:

 • Gymnasieutbildning eller motsvarande
 • Erfarenhet av lagerarbete, logistik eller transport
 • Erfarenhet av att vara chef/ledare

 • Intresse och erfarenhet av att jobba med ständiga förbättringar och processutveckling

 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då kommunikationen sker på båda språken

 • Goda färdigheter i IT-system (Lagersystem, Officepaketet, etc.)

 • Truckkort (meriterande)

Och är:

 • Noggrann i ditt tillvägagångssätt och tänker på säkerhet och kvalitet
 • Självgående och har förmåga att prioritera
 • Stresstålig och metodisk
 • Kommunikativ, serviceinriktad och intresserad av människor
 • Strukturerad och har god samarbetsförmåga

Vad vi erbjuder dig:

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Come work with people with an appetite for more!

Låter tjänsten intressant?
Vi hoppas det! Välkommen med din ansökan senast 16 april 2023. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Frida Helgesson (Logistic & Warehouse Manager) 010-556 31 97.