Processoperatör

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi kunnat bygga den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en helt unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag. Silon i Södertälje omsätter ca:80 000 ton spannmål /år och är en av våra Huvudanläggningar när det gäller Havre.

Det här kommer du att göra:
Som processoperatör arbetar du varierat med, förutom att delta i daglig produktion och råvaruhantering, att vara delaktig i processuppföljning, förbättringsarbete, operatörsunderhåll i vårt affärssystem M3, delta i både interna och externa revisioner, riskbedömningar och hygienarbete. Vidare kommer du att arbeta med reklamationer, avvikelser och HACCP arbete.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Genomgått minst 3-årigt gymnasium

  • Erfarenhet av arbete inom någon form av process

  • Grundläggande datorkunskap och har förmodligen arbetat i något produktionsnära IT- system

  • Lätt för att läsa in och förstå anvisningar

Du är:

  • Noggrann, arbetar systematiskt, har drivkraft och tar egna initiativ

  • Kvalitetsmedveten

  • Kommunikativ

  • Självständig och har god förmåga att planera arbetsdagen

Du delar våra värderingar Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig
Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan – från jord till bord. Som processoperatör blir du en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete. På Lantmännen arbetar vi aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att varje medarbetare utvecklas och känner engagemang. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning. Arbetstiden är initialt förlagd till dagtid, skiftgång kan bli aktuellt. Placeringsort är Södertälje och du rapporterar direkt till driftchefen för silon i Södertälje.

Låter det intressant?
Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 7 november 2021. Urval sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Ola Alderfalk, Driftchef Produktion, på 010-556 30 09. Vi ser fram emot din ansökan!


Ola Alderfalk
010-556 30 09