Processoperatör

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Processoperatör till Utsädesenheten, Skara
Vi söker nu en processoperatör som vill arbeta med oss!
I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi kunnat bygga den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en helt unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag. Skara är en utav Lantmännen lantbruks utsädesanläggningar.

Det här kommer du att göra
Som processoperatör i produktionen har du ett varierande arbete. Utsädet är livsmedelsklassad och det finns därför höga krav på att upprätthålla rätt kvalité i enlighet med gällande krav. Arbetet innehåller både självständigt arbete och som arbete i grupp. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att hantera utsäde i de olika produktionsstadierna och vi ser vikten i att vara flexibel i hela vår produktionslinje.

Som processoperatör kommer du ha en av dina huvudsakliga arbetsuppgifter i vår avdelning där vi förpackar utsädet, men likväl arbetsuppgifter som att drifta vår thermoseedanläggning, pannskötsel, truckkörning samt förbättrings- och hygienarbete och tillhörande operatörsunderhåll.

Pannjour förekommer under produktionssäsong.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Genomgått minst 3-årigt gymnasium
  • Erfarenhet av arbete inom någon form av process
  • Grundläggande datorkunskap och har förmodligen arbetat i något produktionsnära IT- system
  • Lätt för att läsa in och förstå anvisningar
  • Förmåga att samarbeta i processflödet

Du är:

  • Noggrann, arbetar systematiskt, har drivkraft och tar egna initiativ
  • Kvalitetsmedveten
  • Kommunikativ
  • Självständig och har god förmåga att planera arbetsdagen

Du delar våra värderingar; helhetssyn, öppenhet och handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vi erbjuder dig
En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Du är placerad i Skara och du rapporterar direkt till driftschefen för Utsäde och tjänsten är på 100%.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 29/5 april 2022. Urval sker löpande. Bakgrundskontroll ingår i processen. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Anna-Carin Valkegård, Driftschef Utsäde Skara på 010-556 82 28. Vi ser fram emot din ansökan!


Anna-Carin Valkegård
010-556 82 28