Processoperatör

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats
Plats

I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi kunnat bygga den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en helt unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag. Division Lantbruks produktionsorganisation kommer att öka bemanning med fyra nya processoperatörer där placeringsort är Eslöv och Åhus. Fördelningen av arbetstid per ort kommer att ske i perioder under året där även skiftgång kan förekomma. I Eslöv har vi en utsädes & fröanläggning som hanterar 33 000 ton spannmålsutsäde och 7000 ton frö årligen med 18 ordinarie medarbetare, i Åhus finns Lagercentralen som hanterar 130 000 orderrader per år med 6 ordinarie medarbetare och Foderfabriken producerar 270 000 ton djurfoder årligen med 14 ordinarie medarbetare.

Det här kommer du att göra:
Som processoperatör arbetar du varierat med mottagning av råvaror, rensning och packning av färdigprodukt, truckkörning samt lagerarbete med plock och pack. Förutom att delta i daglig produktion kommer du att vara delaktig i processuppföljning, förbättringsarbete, delta i både interna och externa revisioner, riskbedömningar och hygienarbete.


Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

 • Genomgått minst 3-årigt gymnasium

 • Erfarenhet av arbete inom någon form av process

 • Truckkort och erfarenhet av truckkörning

 • Flytande svenska samt goda kunskaper i engelska

 • Lätt för att läsa in och förstå anvisningar

 • Grundläggande datorkunskap och har förmodligen arbetat i något produktionsnära IT- system

 • Meriterande med erfarenhet av skjutstativtruck behörighet B3

Du är:

 • Noggrann, arbetar systematiskt, har drivkraft och tar egna initiativ

 • Kvalitetsmedveten

 • Kommunikativ

 • Självständig och har god förmåga att planera arbetsdagen

Du delar våra värderingar Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig
Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan – från jord till bord. Som processoperatör blir du en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete. På Lantmännen arbetar vi aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att varje medarbetare utvecklas och känner engagemang. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning. Arbetstiden är initialt förlagd till dagtid, skiftgång kan bli aktuellt. Placeringsort är Eslöv och Åhus och du rapporterar direkt till driftchefen för utsäde & frö i Eslöv.

Låter det intressant?
Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 7 november 2021. Urval sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Mats Averfalk, Driftchef utsäde & frö, på 010-556 8967. Vi ser fram emot din ansökan!


Mats Averfalk
010-556 8967