Processoperatör till spannmålsmottagning

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi kunnat bygga den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en helt unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag. I Strängnäs finns en anläggning för hantering av spannmål. Vi söker nu en processoperatör som vill arbeta med oss!

Det här kommer du att göra

Som operatör i produktionen har du ett varierande arbete. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att hantera spannmål vilket innebär mottagning, torkning, rensning och utlastning samt förbättrings- och hygienarbete. Reparationer och underhåll på vår utrustning samt olika typer av städning i produktionen. Arbetet innebär mycket kontakter, både interna samt med våra externa kunder. Spannmålshanteringen är livsmedelklassad och det finns därför höga krav på att upprätthålla kvaliteten i enighet med gällande krav. Arbetet innehåller både självständigt arbete som arbete i grupp. Arbetet innebär skiftgång ca v.32-40 under skördeperioden.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Genomgått minst 3-årigt gymnasium
  • Erfarenhet av arbete inom någon form av process
  • Erfarenhet av arbete som maskinmekaniker/reparatör
  • Grundläggande datorkunskap och har förmodligen arbetat i något produktionsnära IT- system
  • Lätt för att läsa in och förstå anvisningar

Du är:

  • Noggrann, arbetar systematiskt, har drivkraft och tar egna initiativ
  • Kvalitetsmedveten
  • Kommunikativ
  • Självständig och har god förmåga att planera arbetsdagen

Du delar våra värderingar; Helhetssyn, Öppenhet och Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vi erbjuder dig

En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Du är placerad i Strängnäs och rapporterar direkt till driftschefen för Spannmål.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 9 april 2023. Urval sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Christina Berg, Driftschef Spannmål Södertälje/Strängnäs/Stockholm på christina.berg@lantmannen.com. Vi ser fram emot din ansökan!