Processoperatör, Malmö

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Är din passion också att göra positiv skillnad inom livsmedel? Bli en del av Cerealia, där vi tillsammans förenar ett starkt affärsfokus med ett brinnande intresse för människor i syfte att uppnå vår vision; att bli Nordens ledande livsmedelsföretag. Vi är en del av Lantmännen, en stor koncern med verksamhet globalt. Vi inspirerar och lyfter varandra på vägen mot våra mål - och vi vill ha med dig på vår resa!

Nu öppnar vi upp för en spännande möjlighet på Lantmännen Cerealia i rollen som processoperatör på vår avdelning för paketerade varor i Malmö. Tjänsten är en visstidsanställning fr.o.m 2021-01-01 till 2021-09-30.

Det här kommer du att göra

Arbetsformen är skiftgång med arbetspass dagtid/förmiddag/eftermiddag/natt och även helg enligt skift schema. Arbetsuppgifterna är i huvudsak drift av paketeringslinje. Säkerställa att produktion sker korrekt enligt gällande rutiner. Samt diverse arbetsuppgifter förekomande inom produktion som rengöring, förebyggande underhåll samt truckkörning.

.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Datorvana
  • Truckkort
  • Meriterande: Tidigare arbete med livsmedelsproduktion

Du är:

  • Ansvarsfull
  • Självständig

Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter detta intressant?

Vi hoppas det! Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte för länge!

Om du har några frågor gällande rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta anna.z..jonsson@lantmannen.com (Produktionsledare) Vi ser framemot din ansökan!