Processoperatör detaljplanering

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi kunnat bygga den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en helt unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag. Vi söker nu en processoperatör med huvuduppgift detaljplanering, placeringsort är Eslöv. I Eslöv har vi en utsädes & frö anläggning som hanterar 33 000 ton spannmålsutsäde och 7000 ton frö årligen med 18 ordinarie medarbetare.

Det här kommer du att göra
Som processoperatör detaljplanering styr du materialflödet i anläggningen. Du kommer vara kontaktperson gentemot våra leverantörer och åkerier samt delaktig i processuppföljning, förbättringsarbete, delta i både interna och externa revisioner, riskbedömningar och hygienarbete.


Det här tror vi att du behöver ha för att lyckas och trivas
Du har:

  • Genomgått minst 3-årigt gymnasium eller motsvarande arbetslivserfarenhet i liknande arbetsuppgifter

  • Erfarenhet av arbete inom någon form av process

  • Flytande svenska samt goda kunskaper i engelska

  • Lätt för att läsa in och förstå anvisningar

  • Grundläggande datorkunskap och har förmodligen arbetat i något produktionsnära IT- system

Du är:

  • Noggrann, arbetar systematiskt, har drivkraft och tar egna initiativ

  • Kvalitetsmedveten

  • Kommunikativ

  • Självständig och har god förmåga att planera arbetsdagen

  • I god fysisk form

Du delar våra värderingar Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig
Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan – från jord till bord. Som processoperatör detaljplanering blir du en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete. På Lantmännen arbetar vi aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att varje medarbetare utvecklas och känner engagemang. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning. Arbetstiden är initialt förlagd till dagtid, Placeringsort är Eslöv och du rapporterar direkt till driftchefen för utsäde & frö i Eslöv.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 30 september 2023. Urval sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Mats Averfalk, Driftchef utsäde & frö, på 010-556 8967. Vi ser fram emot din ansökan!


Mats Averfalk
010-556 8967