Processingenjör

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag

Vill du arbeta med processutveckling vid av ett av världens bästa bioraffinaderier med hög hållbarhetsprestanda? Vill du vara del av ett högkompetent team inom tekniska projekt? Är du intresserad av cirkulär ekonomi i praktiken kan detta vara ditt nästa karriärsteg.

Vår tillväxtresa fortsätter med nya investeringar i gröna proteiner. Du kan läsa mer här: Miljardinvestering gör Lantmännen unikt i norra Europa

Det här kommer du att göra

I denna roll arbetar du operativt och har ett helhetsansvar inom din disciplin och de olika projekt som bedrivs inom Biorefineries verksamhet. Dina kontaktytor är både internt och extern där en löpande dialog är ett av dina självklara verktyg. Du kommer att vara verksam som både projektledare, disciplinledare och projektmedlem.

Operativt genomför du de uppgifter som hör rollen till. Du kommer att ta fram tekniska kravspecifikationer och instruktioner samt följa upp att anlitade leverantörer, konsulter och entreprenörer levererar enligt tid, kostnad och kvalitet.

Då de projekten vi genomför oftast är i anslutning till våra befintliga producerande anläggningar är en löpande dialog med driftsorganisationen en självklarhet, där säkerhet och arbetsmiljö är ett högt prioriterat område.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • En högskole/universitetsexamen eller jämförbart inom relevant område
  • Flerårig erfarenhet av processindustri
  • God erfarenhet av projektering/projektledning
  • En god analytisk förmåga
  • Hög kompetens kring IT-stöd inom projektledning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

Du är:

  • En utpräglad lagspelare med hög kommunikativ förmåga
  • Strukturerad och skapar utrymme för det oväntade
  • Självständig och kan arbeta efter uppsatta mål
  • Förtroendeingivande och förvaltar interna och externa kontakter exemplariskt

Vad vi erbjuder dig

Hos oss får du en unik möjlighet att utveckla dina projektledaregenskaper och kunskaper inom en spännande och expansiv bransch med tydligt fokus på framtiden. Du kommer att omges av kompetenta och engagerade kollegor med möjlighet till ett kontinuerligt lärande.

Lantmännen är en internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Together we reimagine the world of grain.

Låter det intressant?

Vi hoppas det och ser fram emot din ansökan! Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tillämpar drogtest och bakgrundskontroll som en del i vår rekryteringsprocess.

Placeringsort efter överenskommelse.

Vi ser fram emot din ansökan!