Process- och utvecklingsingenjör

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Drivs du av att säkerhetsställa en effektiv produktion genom fakta och analyser? Vill du vara med och arbeta aktivt för en säker och trygg arbetsplats samt göra skillnad inom livsmedel? Bli en del av Lantmännen Cerealia, där vi tillsammans förenar ett starkt affärsfokus med ett brinnande intresse för människor i syfte att uppnå vår vision; att bli Nordens ledande livsmedelsföretag. Nu öppnar vi upp för en spännande möjlighet i rollen som Process- och utvecklingsingenjör på vår fabrik i Järna där vi producerar livsmedel för etablerade varumärken så som Kungsörnen och AXA.

Det här kommer du att göra

I rollen som Process- och utvecklingsingenjör kommer du arbeta med processerna kopplat till vårt pastaavsnitt och dess processlinjer, packlinjer och palletering. Du kommer arbeta nära en grupp av projekt-, process-, automations- och underhållsingenjörer, men även kvalitetsansvariga samt marknadsansvariga inom Cerealia.

Ditt dagliga arbete kommer bestå av att följa upp, utreda och förbättra produktionsprocessen samt hantera avvikelser eller andra händelser som sker i produktionen. Vidare kommer du leda och delta i förbättrings- och projektarbete kopplat till både små och stora investeringar, samt representera produktion vid teknik- och processfrågor i olika projekt.

I din roll kommer du även ansvara för kunskapsinhämtning inom ditt område och sprida detta internt i olika forum och hålla utbildningar för dina kollegor. Du kommer även involveras i att ta fram ett standardiserat arbetssätt för produktionsmoment samt dokumentation för hantering av ny utrustning.

Du rapporterar till Development/CI Manager på Lantmännen Cerealia. Placeringsort är Järna.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Teknisk eftergymnasial utbildning, alternativt ett antal års erfarenhet inom processindustrin.
  • Erfarenhet av analys och riskbedömning inom produktion.
  • Mycket goda kunskaper i Office-paketet.
  • Goda färdigheter i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Med fördel erfarenhet inom livsmedelsindustrin.

Du är:

  • Analytisk och strukturerad
  • Kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra
  • Självgående och god förmåga att prioritera mellan uppgifter
  • Kundorienterad och duktig på att etablera arbetsrelationer
  • Lösnings- och utvecklingsorienterad

Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter detta intressant?

Vi hoppas det! Ansök redan idag, men senast den XX. Vi arbetar löpande med de ansökningar som kommer in och därmed kan ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängts ned. I rekryteringsprocessen ingår både tester, intervjuer och för slutkandidat kommer vi genomföra en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Tester och telefonintervjuer kommer att genomföras löpande under ansökningsperioden. Om du har några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Linn Forsberg, Talent Acquisition Specialist på linn.forsberg@lantmannen.com.

Vi ser fram emot din ansökan!


Torsten Sundström
0724506149