Operatör

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Är din passion också att göra positiv skillnad inom livsmedel? Bli en del av Cerealia, där vi tillsammans förenar ett starkt affärsfokus med ett brinnande intresse för människor i syfte att uppnå vår vision; att bli Nordens ledande livsmedelsföretag. Vi är en del av Lantmännen, en stor koncern med verksamhet globalt. Vi inspirerar och lyfter varandra på vägen mot våra mål - och vi vill ha med dig på vår resa!

Nu öppnar vi upp för en spännande möjlighet på Lantmännen Cerealia i rollen som processoperatör i vår pannkaksproduktion i Laholm. Tjänsten är en visstidsanställning med möjlighet att övergå till en tillsvidaretjänst.

Fabriken i Laholm är nordens ledande tillverkare av pannkakor. Här produceras och levereras våra produkter till konsumenter över stora delar av Europa, Asien och Amerika.

Det här kommer du att göra

Du kommer att ingå i ett av teamen inom produktion. Där blir du en viktig del i tillverkningen av våra goda produkter. Utöver tillverkning ingår även paketering. Arbetsformen är diskontinuerligt 3-skift med arbetspass förmiddag/eftermiddag/natt.

Då vi jobbar inom livsmedel ställer detta krav på att alla som jobbar hos oss följer gällande lagar och rutiner.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Datorvana, erfarenhet av Movex M3 är meriterande
  • Jobbat inom livsmedelsproduktion
  • Truckkort är meriterande

Du är:

  • Positiv
  • Ansvarfull
  • Självständig
  • Duktig på att jobba i grupp

Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter detta intressant?

Vi hoppas det! Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte för länge!

Om du har några frågor gällande rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Pia Lundqvist på pia.lundqvist@lantmannen.com (ansvarig rekryterare).

Vi ser framemot din ansökan!