Operatör

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Är din passion också att göra positiv skillnad inom livsmedel? Bli en del av Cerealia, där vi tillsammans förenar ett starkt affärsfokus med ett brinnande intresse för människor i syfte att uppnå vår vision; att bli Nordens ledande livsmedelsföretag. Vi är en del av Lantmännen, en stor koncern med verksamhet globalt. Vi inspirerar och lyfter varandra på vägen mot våra mål - och vi vill ha med dig på vår resa!

Nu öppnar vi upp för nya spännande möjligheter på Lantmännen Cerealia i rollen som Operatör i produktion inom våra avdelningar kök, linje, pack och logistik.

Gooh! är en av Sveriges ledande färdigmatsproducenter och vi är stolta över våra produkter och att de uppskattas av våra kunder. Våra två rätter; Korv Stroganoff och Köttbullar med Potatismos stod som vinnare i sina respektive kategorier när Årets Produkt 2020-2021 korades.

Att arbeta inom vår produktion innebär ett spännande och omväxlande arbete med många olika utmaningar i arbetet. I de olika rollerna ingår att säkerställa den dagliga driften och kvaliteten på produkterna. Du kommer även vara delaktig att driva och utveckla förbättringsarbete på produktionslinjerna från råvara till färdig produkt.

Vi erbjuder nu flertalet heltidstjänster, både vikariat och tillsvidareanställningar. Du kommer arbeta två skift enligt schema och arbetsplatsen är Järna där vi har vår produktion.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig del för oss och ett stort fokusområde i rollen.

Det här kommer du att göra

Som Operatör kommer du att självständigt ansvara för produktionen inom ditt avsnitt. Arbetet innebär produktionsarbete enligt två skifts schema, utföra kvalitetskontroller, skötsel av maskiner och övrig utrustning samt städning enligt uppgjorda rutiner.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du behöver trivas med att arbeta utifrån satta rutiner och standarder för att säkerställa en god kvalitet på våra produkter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och i grupp samt att du kan ta egna initiativ. Du måste ha god kommunikation och social förmåga men även vara flexibel. Som person är du även snabb och noggrann men även lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv.

Du har:

  • Gymnasieexamen
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Truckkort för avdelningen logistik
  • Meriterande med utbildning inom HACCP, BRC eller FSSC 22000, Lean och livsmedelshantering

  • Meriterande med tidigare erfarenheter inom livsmedelsindustrier

Du är:

  • Noggrann och strukturerad
  • Lagspelare som sätter teamets mål i första hand och hjälper till där det behövs likväl positiv för att främja en god gemenskap
  • Förmåga att fatta egna beslut och ta initiativ
  • Intresserad och ansvarstagande

Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter detta intressant?

Vi hoppas det! Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte för länge!

Om du har några frågor gällande rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Lars Bjelmark eller Bahram Jalaei. Vi ser framemot din ansökan!