Operations Controller

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats
Plats

Har du ett intresse för controlling och få verka i produktionsmiljö? I rollen som Controller hos oss kommer du få det finansiella helhetsansvaret för våra fabriker som både är spännande och utmanande! Vi på Cerealia är en del av Lantmännen, en stor koncern med verksamhet globalt, som vill skapa en positiv skillnad inom livsmedel.

Nu öppnar vi upp för en spännande möjlighet på Lantmännen Cerealia i rollen som Operations Controller på ett av våra kontor i Stockholm eller Järna.

Som Operations Controller på Lantmännen Cerealia kommer du att ha ansvar för 2-3 av våra fabriker. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera budget, estimat, bokslut samt uppföljning av projekt på fabriken. Du kommer även vara en medlem av fabrikernas ledningsgrupper och förväntas bidra med stöd gällande fabrikernas finansiella frågor och processer. Eftersom du kommer agera som expert inom ditt område är det viktigt att du har ett helhetsperspektiv och vågar utmana rådande processer och situationer. Resor förekommer i tjänsten mellan fabrikerna som du förväntas besöka på regelbunden basis.

Rollen rapporterar till Head Of Operations Controlling, men har även tätt samarbete med Finance Manager Sverige samt övriga kollegor i det nordiska operations controlling teamet. Du kommer att bli en del av ett högpresterande och inspirerande team som alltid strävar efter att leverera bra resultat men också att ha kul tillsammans!


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Ett intresse för produktionsmiljö
  • Relevant akademisk utbildning förslagsvis inom ekonomi eller teknik
  • Erfarenhet av ERP såväl som finansiell rapportering och planeringsverktyg. Meriterande om du har kunskaper inom M3 och Cognos
  • Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift då du kommer att kommunicera på dessa språk i arbetet
  • Möjlighet att resa i tjänsten på regelbunden basis

Du är:

  • Duktig på att prioritera mellan det löpande arbetet och projekt
  • Utvecklingsorienterad både i arbetet likväl som att vidareutveckla dig själv
  • Modig och vågar utmana i arbetsprocesser och dina stakeholders
  • Självständig då du kommer att vara ansvarig för flera fabriker

Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter detta intressant?

Vi hoppas det! Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte för länge!

Om du har några frågor gällande rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Fredrik Johansson. Vi ser framemot din ansökan!