Nötforsäljare

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Nu söker vi en engagerad och driven Nötforsäljare till Gotland som ingår i Division Lantbruks Foderenhet. Är du redo för din nästa utmaning inom försäljning? Har du ett genuint intresse för att arbeta nära lantbruket? Då är detta något för dig!

Det här kommer du att göra

Som säljare får du en viktig roll inom foderenheten. Ditt huvudsakliga uppdrag är att ansvara för försäljning av bland annat foder, tillskott, råvaror, plast och ensileringsmedel. Du ansvarar för ett eget säljområde med både befintliga kunder och en ny marknad att bearbeta. En annan central del i arbetet är att utveckla och upprätthålla viktiga kundkontakter för en långsiktig och lönsam relation. Du säljer våra produkter och tjänster på ett lönsamt sätt och identifierar kundernas/lantbrukarnas behov för att generera ökad försäljning. Som säljare ingår du i Nötforteam där vi aktivt arbetar med handlingsplaner, mål och regelbunden uppföljning. Du arbetar självständigt under eget ansvar där du planerar för att effektivt uppnå dina egna, teamets, avdelningens och företagets mål.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

• Ett genuint intresse för att arbeta med försäljning

• Någon form av eftergymnasial lantbruksutbildning eller kunskaper genom längre erfarenhet inom området

• Goda kunskaper om svensk animalieproduktion

Du är:

• Öppen, positiv och har förmåga att skapa kontakter

• Självständig och engagerad

• Resultatinriktad och med en tävlingsinstinkt som driver dig till att göra bra affärer och åstadkomma resultat

Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Som Nötforsäljare kan vi erbjuda dig ett spännande arbete där du blir en viktig del i vårt team. Vi ser också mångfald som en viktig fråga och vill att alla ska känna sig inkluderade. Tjänsten är tillsvidare med placering i Klintehamn, Gotland.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online senast den 13 augusti 2020. Urval kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Monica Ocklind, försäljningschef Nötfor på 010-556 88 17

Vi ser fram emot din ansökan!


Monica Ocklind
010-556 88 17