Medlemsansvarig hos Lantmännen

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats
Plats
Plats
Plats
Plats

Möjligheterna är många och engagemanget är stort! Hos oss på Lantmännen får du en nyckelroll när det gäller att arbeta med såväl operativa medlemsfrågor som medlemsnära utvecklingsprojekt av mer strategisk karaktär. Det finns en stor frihet och många möjligheter ryms inom tjänsten men du behöver vara beredd att ge järnet och vilja engagera dig i distriktens verksamhet.

Lantmännen är ett kooperativt företag med uppdraget att bidra till våra medlemmars lönsamhet och skapa avkastning på ägarnas kapital i föreningen. Till vår medlemsavdelning söker vi nu en ansvarig för distrikten i Skåne, Blekinge, Halland och Västergötland. Vi söker dig som vill arbeta nära Lantmännens förtroendevalda och trivs med såväl självständigt arbete som att arbeta tillsammans med teamet på Lantmännens medlemsavdelning.

Det här kommer du att göra

Lantmännen har 20 distrikt i landet. I varje distrikt finns det en distriktsstyrelse som arbetar för den samlade Lantmännenkoncernen och ansvarar för medlemsfrågor. I rollen som medlemsansvarig kommer din primära arbetsuppgift vara att stödja och serva distriktsstyrelserna i Skåne, Blekinge, Halland och Västergötland i deras arbete men det ingår också samarbete och projekt såväl inom avdelningen som med andra delar av Lantmännen.

Du kommer att vara delaktig i de möten som sker löpande i distrikten under året och där du har en aktiv roll i att ta fram relevanta underlag för budget och uppföljning, tidsplaner och kontrollerar kostnader. Du säkerställer att information och programinnehåll för olika medlemsaktiviteter är uppdaterat och tillgängligt samt koordinerar kontakt med nya medlemmar och den centrala medlemsfunktionen. Utöver kontakten i distrikten och medlemmarna kommer du arbeta nära division Lantbruk.

Du rapporterar till medlemschefen och kommer att vara del av medlemsavdelningen som består av ytterligare fem kollegor varav tre är placerade på huvudkontoret i Stockholm, en i norra Sverige och en i östra Sverige. Resor ingår i tjänsten, både till något av Lantmännens huvudkontor i Malmö och/eller Stockholm, samt inom distrikten. Visst arbete sker på kvällstid.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

D u har

 • En utbildning som lantmästare eller agronom.
 • Arbetslivserfarenhet från de gröna näringarna t ex som säljare, rådgivare, projektledare, konsulent eller lärare.
 • Kunskap om Lantmännens verksamhet och affär.
 • Ett stort engagemang för svenskt lantbruks framtid.
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta i en koordinerande och relationsorienterad roll.
 • Erfarenhet av projektledning är meriterande.
 • Körkort.

Du är

 • Social och du tycker om att etablera och utveckla effektiva och positiva arbetsrelationer med andra.
 • Kommunikativ och duktig på att förmedla information på ett pedagogiskt och strukturerat sätt.
 • Lyhörd och serviceinriktad.
 • Trygg i din kompetens och att självständigt driva ditt arbete framåt.

Vad vi erbjuder dig
Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Growing together from field to fork!

Låter det intressant?
Vi hoppas det! Ansök redan idag, men senast den 31 juli 2022. Vi arbetar löpande med de ansökningar som kommer in och kan därmed ha gått vidare med kandidater innan sista ansökningsdag.

I rekryteringsprocessen ingår både tester, intervjuer och som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut.

Om du har några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Minges, Talent Acquisition Manager på julia.minges@lantmannen.com. Vi försöker alltid svara på eventuella frågor så snart vi har möjlighet, men på grund av sommarsemestrar kan det ske med viss fördröjning.

Vi ser fram emot din ansökan!