Maskinförare

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Till Framtidsgården Svalöv söker vi nu en medarbetare med stort intresse av jordbruk och nya teknologier. Här får du möjlighet att jobba med precisionsodling och det första utsädet av framtida växtsorter och bidra till att ta ansvar från jord till bord.

Det här kommer du att göra
Svalövsgården är Lantmännen Lantbruks Framtidsgård i södra Sverige. På Lantmännens Framtidsgård jobbar vi med lösningar till ett i framtiden hållbart och klimatneutralt jordbruk. Vår huvudsakliga inriktning är att ansvara för grundbearbetningen till försöksverksamheten, att driva den konventionella växtodlingen samt att producera grundutsäde. Totalt driver vi ca 1400 ha åker och du får jobba med en varierande 11-årig växtföljd. Vi använder den senaste teknologin i vår verksamhet och precisionsodling är en naturlig del i vår växtodling.

Du kommer att ingå i ett team på fem personer. Vi söker en person som är intresserad av nya teknologier, och det kommer att finnas möjlighet att medverka i olika projekt som drivs inom Lantmännen och Svalövsgårdens satsningar på precisionsodling. Utöver det är jordbearbetning, sprutning, gödningsspridning samt elitutsädeströskning vanligt förekommande arbetsuppgifter.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • En utbildning inom jordbruk (eller flerårig erfarenhet)
  • Sprutcertifikat (eller vilja att ta)
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i det svenska språket

Du är:

  • Noggrann och uppskattar ordning och reda
  • En teamplayer och kan med enkelhet samarbeta med andra personer i din omgivning
  • Plikttrogen och prestigelös

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Du är placerad i Svalöv och rapporterar till Driftledare Carl-Fredrik Norling. Tjänsten är en heltidsanställning från den 1/3-2023 eller enligt överenskommelse.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 31/1. Urval sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Driftsledare Carl-Fredrik Norling på telefon 010-556 03 63, eller mail, carlfredrik.norling@lantmannen.com.

Vi ser fram emot din ansökan!


Carl-Fredrik Norling
010-556 03 63