Logistiker

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Vill du vara med och bidra till ett hållbart samhälle och en grönare framtid? Vill du vara en del i en innovativ internationell miljö och utveckla våra logistikflöden? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Lantmännen Agroetanol, Nordens största bioraffinaderi söker just nu en Logistiker till vår anläggning i Norrköping.

Det här kommer du att göra
Som Logistiker kommer du att ansvara för genomförandet av så väl fysiska leveranser, orderhantering och lagerplanering för våra produkter, främst inom djurfoder och etanol. Du kommer planera månadsleveranser grundat på försäljningsavtal, kunders avrop samt produktionsestimat i samarbete med vår marknads- och försäljningsavdelning. Vidare kommer du att ansvara för framtagning och sammanställning av dokumentation rörande kund- och/eller inköpsorder samt faktureringsunderlag till Backoffice.

Rollen som Logistiker innebär att du har flertalet interna och externa kontaktytor då du ansvarar för både utleveranser med bil och fartygsleveranser. Ditt ansvar sträcker sig från kundnominering till avslutad leverans och tillhörande avvikelser. För att lyckas i arbetet med att utveckla våra logistikflöden är det viktigt att du håller dig uppdaterad och informerad om de krav och riktlinjer som kan påverka vårt sätt att bedriva vår verksamhet. Det krävs att du har kunskap om regelverk som följer med våra produkter.

Du rapporterar direkt till Logistics Manager på Lantmännen Agroetanol. Du ingår i logistikteamet bestående av fyra personer. Placering för tjänsten är på vår anläggning i Norrköping.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • En akademisk utbildning med inslag av logistik, ekonomi eller liknande.
  • Erfarenhet av att ha arbetat i en liknande roll, gärna med stora logistikflöden.
  • Meriterande om du har erfarenhet från logistik där flertalet transportmetoder tillämpas.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Erfarenhet från att arbeta med Office och ERP system.
  • Meriterande om du tidigare har arbetat med jordbruksprodukter eller petrokemiska produkter.

Du är:

  • Analytisk och har ett helhetstänk. Du förstår hur olika delar samspelar och den långsiktiga effekten av förändringar och händelser som sker i verksamheten.
  • Driven, engagerad med en god förmåga att planera och ta beslut i en snabbrörlig miljö.
  • En problemlösare som kan anpassa sig till växlande omständigheter.
  • Pålitlig, självgående och levererar enligt överenskommelse.

Du delar Lantmännens värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och löftet om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig
Lantmännen är en stor internationell koncern och har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain.

Låter det intressant?
Vi hoppas det! Ansök redan idag, men senast den 22 oktober, 2020. Det är möjligt att söka CV-löst direkt genom mobilen genom att svara på våra urvalsfrågor samt länka till din LinkedIn-profil.

I rekryteringsprocessen ingår både tester, intervjuer och som slutkandidat kommer det att genomföras drogtest samt bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut.

Om du har några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Josefin Träpja, Talent Acquisition Specialist på josefin.trapja@lantmannen.com.

Vi ser fram emot din ansökan!