LEAN-ansvarig

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Har du lång erfarenhet av att arbeta med LEAN? Är du även bra på att influera människor för att driva igenom förändringar? Då kan du vara den vi söker!

Swecon söker en erfaren LEAN-ansvarig som har ett driv och är skicklig på att utveckla både människor och processer. Rollen innebär att vara ett viktigt stöd i organisationen gällande verksamhetsutveckling och förbättring.

Uppdraget är att ansvara för att utveckla och implementera ett LEAN-program för Swecon. Det innebär att jobba nära organisationen och lokalt på anläggningarna. Ditt ansvar blir att ta fram en plan och driva införandet av LEAN arbetsmetoder för att skapa en kultur av ständiga förbättringar. Rollen innefattar många kontaktytor i en utspridd organisation och ställer krav på ett bra samarbete. Att positivt kunna påverka och coacha organisationen i att ta beslut och genomföra de aktiviteter som behövs göras.

Du kommer även att samverka med Swecon i Baltikum och Tyskland för att harmonisera verktygen inom Swecongruppen. Tjänsten är placerad i Eskilstuna och du rapporterar till direkt Swecons vd.


Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet att som ansvarig leda arbetet med LEAN arbetsmetoder (verktyg och processer)
  • Har erfarenhet att införa LEAN i en organisation som tidigare inte har arbetat med LEAN arbetsmetoder. Gärna i en geografiskt distribuerad organisation.
  • Är en strukturerad och analytisk problemlösare
  • Trivs att arbeta både självständigt och i team
  • Skapar framgång genom coaching och förändringsledning

För att lyckas i rollen så är du:

  • Driven och resultatinriktad
  • Kommunikativ och social
  • Bra på att inspirera andra och skapa förtroende
  • Bra på både svenska och engelska i tal och skrift

Vårt erbjudande
Hos oss får du ett spännande, utvecklande och fartfyllt arbete som ger utrymme för initiativtagande och eget ansvar. Du har många kontaktytor, både externt och internt och tas emot av ett härligt gäng nya kollegor.

Så här ansöker du
Du ansöker till tjänsten online. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 2022-08-21.

Kontaktuppgifter Joakim Arndorw, vd, 070-342 37 28
Monica Strömberg, fackligt kontaktombud Unionen, 010-556 34 66


Joakim Arndorw
070-342 37 28