Lageroperatör

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Är du ordningsam och driven och trivs i en varierande miljö? Just nu söker vi två kvalitetsfokuserade Lageroperatörer till Lantmännen Oats, där vi tillverkar naturliga havreingredienser till livsmedels-, nutrition- hälso- och kosmetikaindustrin. Hos oss blir du en del av en spännande verksamhet där vi tillsammans tar ansvar från jord till bord!

Det här kommer du att göra

I din roll som Lageroperatör arbetar du operativt med in- och utleveranserna på vår anläggning. Du har hand om mottagningskontrollen av inkommande spannmål och ansvarar för lagerplanering och administrationen av vårt bokningssystem för leveranser. Du säkerställer att leveranser till och från anläggningen sker enligt plan och samordnar dessa tillsammans med interna kollegor, åkerier och logistikföretag.

Som Lageroperatör har du en nyckelroll vid inventering, kontroll och uppföljning av lager och leveranser. Dessa sker både fysiskt och i våra system. Du ansvarar för avrop och kontroll av verksamhetens kemikalier och enzym. Du kommer även ansvara för inventering och beställning av förpackningsmaterial, förbrukningsartiklar och verksamhetens skyddskläder samt vara kontaktperson för leverantörerna av dessa.

Rollen innebär ett varierande jobb som både innefattar operativt arbete på lagret, paketering och arbete i utomhusmiljö, likväl som administrativa uppgifter kopplade till din roll. Med flertalet arbetsuppgifter och ansvarsområden kan vissa ansvarsdelar komma att delas upp inom lagerteamet. På sikt kommer du delta i att bygga upp, utveckla och förvalta verksamhetens förrådssystem vid kommande affärssystemsimplementation (M3).

Då vi tillverkar livsmedelsingredienser ställs det höga krav på att upprätthålla kvaliteten och livsmedelssäkerheten i enighet med gällande krav och certifieringar. Förutom dina dagliga operativa uppgifter förväntas du bidra till att kontinuerligt driva förbättringar inom ditt område.

Rollerna är placerade på vår anläggning i Kimstad och arbetstiden är förlagd till dagtid. Du rapporterar till Driftchef.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

 • Erfarenhet från en likande roll, med fördel från livsmedelstillverkande industri
 • En gymnasie- eller eftergymnasial utbildning med inriktning lager och logistik, eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Erfarenhet av lager- och logistikplanering
 • God kännedom om livsmedelssäkerhet avseende lager och transporter
 • Erfarenhet från att arbeta med Office, framför allt Excel. Om du har arbetat med M3 är det meriterande
 • Körkort samt truckkort
 • God kommunikationsförmåga i svenska och engelska i tal och skrift

Du är:

 • Ansvarstagande med en hög kvalitets- och säkerhetsmedvetenhet
 • Välorganiserad och noggrann med god förmåga att planera och prioritera
 • En problemlösare som kan anpassa sig till växlande omständigheter, med förståelse för flödet och helheten
 • Serviceinriktad och relationsskapande med god förmåga att samarbeta och kommunicera på ett tydligt sätt

Du delar Lantmännens värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och löftet om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Hos Lantmännen Oats får du möjligheten att utveckla dina yrkesfärdigheter och samarbeta med kompetenta och erfarna kollegor. Vi är en mindre arbetsplats där varje medarbetare har en viktig roll i att bidra till helheten i vår verksamhet. På vår anläggning producerar vi idag betaglukan, havreprotein och värmebehandlad havrekärna, genom en rad avancerade processteg.

Lantmännen är en stor internationell koncern och tillsammans har vi en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Ansök redan idag, men senast den 2 oktober 2022. För slutkandidat kommer det att genomföras drogtest samt bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut.

Om du har några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Tommy Fors, tf. Driftchef, på 010-556 86 91 eller Anna Bergqvist, HR Business Partner, på anna.bergqvist@lantmannen.com.

Vi ser fram emot din ansökan!