Lagermedarbetare

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Är din passion också att göra positiv skillnad inom livsmedel? Bli en del av Cerealia, där vi tillsammans förenar ett starkt affärsfokus med ett brinnande intresse för människor i syfte att uppnå vår vision; att bli Nordens ledande livsmedelsföretag. Vi är en del av Lantmännen, en stor koncern med verksamhet globalt. Vi inspirerar och lyfter varandra på vägen mot våra mål - och vi vill ha med dig på vår resa!

Nu öppnar vi upp för en spännande möjlighet på Lantmännen Cerealia RTE i rollen som lagerarbetare vid vår produktion i Järna. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du kommer att jobba tvåskift mellan 05:00-14:00 och 13:45-22:15.

Gooh! är en av Sveriges ledande färdigmatsproducenter och vi är stolta över våra produkter och att de uppskattas av våra kunder. Våra två rätter; Korv Stroganoff och Köttbullar med Potatismos stod som vinnare i sina respektive kategorier när årets Produkt 2020-2021 korades.

Som lagermedarbetare hos oss kommer du vara en nyckelspelare i logistikkedjan.

Det här kommer du att göra

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att kretsa kring godsmottagning, kontrollering och registrering, lagerflytt, orderplockning, bokning av transport samt inventering.

Utöver det rent fysiska arbetet tillkommer en del administration kopplat till transportbokningar, avvikelsehanteringar och reklamationsärenden. Du kommer vara en del av ett litet sammansvetsat team på fyra personer. Emellanåt kan arbetet vara fysiskt tungt men det finns bra hjälpmedel till hands.
Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig del för oss och ett stort fokusområde i rollen.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Det kommer att krävas att du som person är noggrann, engagerad och en genuin vilja att göra ett bra jobb.

Du har:

 • Gymnasieexamen
 • Truckkort
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
 • Tidigare erfarenhet av lagerarbete
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • Möjlighet att arbeta tvåskift
 • Meriterande med tidigare erfarenheter inom livsmedelsindustrier
 • Kunskapar i Lean och 5S är meriterande

Du är:

 • Noggrann och strukturerad
 • Lagspelare som sätter teamets mål i första hand och hjälper till där det behövs likväl positiv för att främja en god gemenskap
 • Förmåga att fatta egna beslut och ta initiativ
 • I god fysisk form då arbetet kan kräva tunga lyft

Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter detta intressant?

Vi hoppas det! Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte för länge!

Om du har några frågor gällande rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Bahram Jalaei. Vi ser framemot din ansökan!