Kvalitetstekniker

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Är du redo för din nästa utmaning inom produktion? Ser du dig själv som en erfaren kvalitetstekniker med stor vana att arbeta med orsaksutredningar? Då kan detta vara något för dig!

I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi byggt den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag.

Det här kommer du att göra

Nu söker vi en strukturerad kvalitetstekniker till vår foderfabrik i Falkenberg som ingår i Division Lantbruks produktionsavdelning. Här producerar vi ca 220 000 ton djurfoder till fågel, gris, nöt och häst. Vi är 18 ordinarie medarbetare på foderfabriken.

Som Kvalitetstekniker arbetar du i den dagliga driften där du leder fabrikens kvalitetsarbete tillsammans med Driftschefen. Du håller samman provtagning, avvikelsehantering samt orsaksutredningar kopplat till avvikelser. Du håller ihop och leder verksamhetens produktsäkerhetsarbete.

Mycket av arbetet handlar om att leda ett proaktivt kvalitetsarbete där vårt mål är att varje dag leverera ett foder i världsklass. Du coachar och utvecklar dina kollegor inom kvalitetsområdet.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Erfarenhet att arbeta i en verksamhet med ett strukturerat kvalitetsarbete.
  • En stark drivkraft att hitta grundorsaker till utmaningar och tillsammans identifiera lösningar.
  • Erfarenhet av produktion och automatiserade linjer.
  • Du har med fördel erfarenhet från produktsäkerhetsarbete inom foder eller livsmedel (HACCP).

Du är:

  • Organiserad och strukturerad med god förmåga att planera ditt arbete.
  • Kommunikativ i både tal och skrift.
  • Självständig.

Du delar Lantmännens värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och löftet om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan – från jord till bord. Som Kvalitetstekniker blir du en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete. På Lantmännen arbetar vi aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att varje medarbetare utvecklas och känner engagemang. Tjänsten är tills vidare på heltid. Arbetstiden är initialt förlagd till dagtid. Placeringsort är Falkenberg och du rapporterar till Driftschefen för foder i Falkenberg

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Ansök redan idag, men senast den 31 maj. I rekryteringsprocessen ingår intervjuer och som slutkandidat kommer det att genomföras bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Om du har några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Peder Karlsson, peder.karlsson@lantmannen.com eller på 070 298 57 47.

Vi ser fram emot din ansökan!


Peder Karlsson
070 298 57 47