Kundtjänstmedarbetare

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Är du en person som brinner för kundservice, trivs i att arbeta i team och vill bidra i en verksamhet som är bra för miljön, bra för kommande generationer och bra för dig? Då kan det vara dig vi letar efter! Just nu söker vi på Scandbio en medarbetare till vårt kundserviceteam i Jönköping.

Det här kommer du att göra
Vår vision är tydlig. Vi ska uppfattas som den ledande aktören på vår marknad med ett kunderbjudande i världsklass. Kundserviceteamet har en viktig och central roll i detta arbete.

Som kundtjänstmedarbetare erbjuds du en administrativ såväl som relationsorienterad roll där dina primära arbetsuppgifter handlar om att hantera olika kundärenden och frågor via telefon och e-post. Du kommer att ha kontakt med såväl befintliga kunder som potentiella nya kunder och du registrerar och administrerar ordrar och beställningar i vårt affärssystem. Andra uppgifter som kan förekomma är fakturering, uppdatera data i vår kunddatabas och prislistor. Du kommer att hantera förfrågningar om befintliga beställningar, nya beställningar såväl som reklamationshantering som inkommer.

Du kommer ha kontaktytor mot kunder men även internt där du arbetar tajt med ditt team samt med säljavdelningen på bolaget. Placering är på huvudkontoret i Jönköping.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Tidigare erfarenhet av att ha arbetat med någon typ av kundservice. Antingen från en kundtjänstroll där du haft kundkontakt via telefon och mail, eller från roller i butik etc.

  • Med fördel en viss erfarenhet av administrativt arbete.

  • Goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska.

Du är:

  • Glad och positiv där du motiveras av att ge en god service och upplevelse.

  • Pålitlig och känner stort ansvar för dina uppgifter.

  • Kommunikativ där du genom samarbete inom teamet försöker hitta lösningar på problem.

Vad vi erbjuder dig

På Scandbio jobbar vi med långsiktiga relationer med såväl kunder, leverantörer och anställda. Våra kärnvärden; närhet, hållbarhet och proaktivitet genomsyrar bolaget och ställer in siktet på vart vi vill nå! Välkommen till ett bolag där du på riktigt har möjlighet att vara med och påverka vår utvecklingsresa!

Scandbio är sedan april 2022 helägt av Lantmännen, en stor internationell koncern med en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Growing together from field to fork!

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Ansök redan idag, men senast den 2 oktober. Vi arbetar löpande med de ansökningar som kommer in och kan därmed ha gått vidare med kandidater innan sista ansökningsdag.

I rekryteringsprocessen ingår både tester, intervjuer och som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut.

Om du har några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Minges, Talent Acquisition Manager, Lantmännen på julia.minges@lantmannen.com eller Anna Deters, Kundtjänstchef på anna.deters@scandbio.com.

Vi ser fram emot din ansökan!